| AdkVodka a întrebat:

Sunt cu o fata de 4-5 luni, dar vorbeam si inainte etc. Problema este ca este o fata timida imi interzice sa o sarut la scoala afara nu vrea sa iasa doar cu mine trebuie sa fie neaparat prezenta unei prietene iar cand simte ca ma pierde vine la mine si ma impaca sad Am iertato de multe ori pentru greselile facute dar chiar nu mai suport sa ma respinga asa...I-am explicat de multe ori cum trebuie sa se comporte pentru ca sunt primul ca nu-i bine ce face. m-am saturat sa ma tot respinga dar imi zice ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda sad

14 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

O fata educata dupa moda veche? Nu face rau ce face, dar trebuie sa realizati ca traiti in epoci diferite. Si probabil ca sunteti prea diferiti ca sa fiti impreuna. Ea traieste ca un adevarat crestin, tu ai alti zei la care te inchini (Pan-Bachus-Vodka, daca nu ma'nsel).

| AdkVodka explică:

Eu cred ca am inteles mesajul lu' noob. Pe mine ma doare cel mai mult cand ma respinge happy

| noob a răspuns:

Da cu pumnu.In ea nu in masa.Bataia e rupta din rai.Pe tine o sa te doara mai mult decat pe ea.

| Azµre a răspuns:

Nu te place. Stă cu tine din obligație.

| Oana92 a răspuns:

Dar cati ani aveti?

| AdkVodka explică (pentru Oana92):

15 amn2

| Oana92 a răspuns (pentru AdkVodka):

Parerea mea e ca fata chiar exagereaza. Si eu sunt timida, dar ea chiar exagereaza! Totusi ea nu are chiar 11-12 ani sa ii fie chiar asa de teama, si in fond e vorba de sarut nu de o noapte de dragoste. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii explici si ei asta!

| KinderBeeeib a răspuns:

Fata nu te vrea oh go on se vede prea clar dar esti orbit de ea si nu poti sa vezi ce se intampla poate parintii ei nici nu o lasa cu baieti

| AdkVodka explică (pentru KinderBeeeib):

Nu-i vorba de parinti, maicasa stia de noi.

| DaRaspund a răspuns:

Poate i se pare ca e prea mica sa aiba un iubit si atunci se fereste ca sa nu o judece lumea sau sa nu afle parintii!

| Sedan12 a răspuns:

Ba sincer ii e rusine cu tine pe scurt.

| LalaLala20 a răspuns:

Mie sie sincer mi se pare ca ii este rusine sa o vada lumea cu tine ..sau pur si simplu asa e firea ei.

| AdkVodka explică (pentru LalaLala20):

Pai si ce pot sa fac?

| Dudulinaa a răspuns:

Poate face asta ca tu sa nu intelegi ca e o parabolika laughing sau poate e doar imatura si nu se stie comporta cu un baiat dar daca tu vei insista putin la ea o sa vezi o schimbarewinking incearca