| stanboss98 a întrebat:

Sunt cu o fata de ceva vreme si nustiu cum sa o aduc in pat mai repede....mentionez ca nu mai este virgina si ca ma rugat sa o astept pana va simti ea ca vrea. Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Xpressurself a răspuns:

De cata vreme astepti? nu de alta da sa nu astepti pana isi gaseste ea unul pe care il vrea si tu sa te trezesti ca ai fost umplutura de vreme. medicament impotriva singuratatii.
fii barbat si accepta realitatea.
cere-i raspunsuri si impinge-o de la spate putin. nu iti cer sa o fortezi dar invata ca un lucru. daca astepti dupa o femeie pana se hotaraste isi va da seama ca poate sa faca ce vrea ea cu tine si ca esti usor de controlat. iar acesti barbati nu sunt considerati sexy de catre femei. dimpotriva, plictisitori.

11 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Bai sincer......ar trebui sa o astepti daca tii la ea, cine stie poate te iubeste.
dar sa nu spui ca nu sunt de folos, daca la ora 2 in club consuma cantitatea de tequila potrivita iti garantez ca se va simti pregatita.cred ca am facut si o rima.

| Geezgirl a răspuns (pentru shadow72):

Esti malefic laughing
Nu-l invata d-astea. Cine stie ce face.

| shadow72 a răspuns (pentru Geezgirl):

Hai mai ca nu sunt malefic, doar ca am incercat sa ajut.i-am spus ca ar trebui sa asteptpe acea fata.

| Geezgirl a răspuns (pentru shadow72):

Eu cred ca o sa-ti asculte a doua varianta. L-as vedea turnandu-i fetei aleia niste tequila pe gat

| shadow72 a răspuns (pentru Geezgirl):

Sincer aia e si varianta mai usoara dar din experienta e mai ok o fata care s-ar incadra in prima.sicner el nu poate face prea multe daca ea nu vrea sa bea.

| neutrino a răspuns:

Fa-o sa simta cat mai repede si cat mai mult.

| Emilian65 a răspuns:

Daca fata nu mai este virgina si ti-a spus sa o mai astepti, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat.

| grab a răspuns:

Exersati faza actuala cu cadru romantic si eventual vezi cum e calendarul ei si cand sunt zilele alea cand s-ar... "iubi" mai dornic. fii totusi foarte atent cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| TPUuser199 a răspuns:

Imi e scarba de baietii ca tine, sincer.

| Andreutza098 a răspuns:

Bună!
Nu o stresa, dacă o iubești fii cît mai aproape de ea, iar dacă cauți să-ți urmărești doar scopurile îți propun să-ți alegi o prietenă care să-ți satisfacă poftele.
Sau... așteaptă!