anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu timp de 3 ani. In ultimul vreme am observat ca ma ignora si face glume pe seama mea. Ieri ne-am certat din cauza aceasta si cind il telefonez imi inchide, mereu ajung eu sa-mi cer scuze de la el, cu toate ca el a inceput totul. Cum credeti, totul sa sfirsit intre noi?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da, este inceputul sfarsitului, sper ca nu credeai ca va dura o vesnicie.

| Lunara a răspuns:

Dacă până acum v-ați înțeles în general bine, nu cred neapărat că ăsta e finalul. Íntr-o relație, mai ales una serioasă, apar multe şi mici şi mari neînțelegeri. Important e cum le abordați şi voința voastră de a trece peste şi de a merge mai departe.
Îți propun să găseşti un moment potrivit sa vorbeşti cu el face-to-face şi sa îl rogi sa fie serios şi sincer.

PS: Faptul că ajungi mereu să îți ceri tu scuze nu cred ca e din rautate. Am observat la mai multe cupluri că băieții se victimizează. De multe ori ei sunt cei dramatici în dispute. Probabil o fac din cauza orgoliului lor masculin... dar nu trebuie să te supere.

| Dackvareder123 a răspuns:

It's not going to be good...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca va certati nu inseamna neaparat ca e sfarsitul. Trebuie sa vorbiti. Spune-i ce te deranjeaza. Vorbiti deschis. happy Orice problema are si o rezolvare.

| Cosmiinna a răspuns:

Cine spunea ca dragostea dureaza maxim 3 ani? ahaha mare adevar, nu stiu cum il suporti. dupa ce ca are comportament degradat tot tu sa-ti ceri scuze? fi serioasa, nu te merita!