anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt curios cati dintre voi au experimentat sau chiar se afla intr-o relatie pe net!
astept raspunsurile voastre!

Răspuns Câştigător
| sonya a răspuns:

Euhappy. Ce pot sa zic cand eram in floarea varstei faceam mai multe tampenii sa zic asa. Eu am avut multe relatii pe internet. Ce pot sa zic este ca 2 din ele s-au transformati in realitate, iar cu altii am ramas buni prieteni si in realitate. O relatie s-a ajuns chiar la una serioasa de 4 ani. Iar cea de-a doua s-a ajuns la una si mai serioasa momentan de 2 ani, dar se pare ca va fi pentru totdeauna. Asta nu stiu mai vedem. Are avantaje si dezavantaje. Ideea este sa nu te pierzi in virtual. Sentimentele sa nu le amesteci cu realitatea. Cel mai bine e atunci cand simti pe pielea ta o strangere in brate nu un papitoi postathappy Sunt cazuri si cazuri. Trebuie foarte bine sa discuti mult cu persoanele, sa incepi s ale cunosti. Eu una asa am facut. Plus de asta aveam experienta in agatat pe netlaughing)Dar nu era ca acum cu toti nebunii. Erau mai putini atunci. Nici nu spun ca ma duceam la blind date-uri dar era funny. Nu pentru ca nu aveam un prieten. Era distractiv si imi doream sa cunosc cat mai multa lume. Si asta am si facut. Sunt prietena cu multi din tara si din afara. Iar prieteniile reale facute nu se compara cu cele virtuale. Si niciodata nu am lasat prietenia adevarata mai prejos decat cele de pe net. Important e sa stii cand trebuie sa tragi linie intre cele 2 lumi. Daca te pierzi mai greu scapi. Si vorbesc din cunostinta de cauza. am un prieten care cu greu mai face fata. Iar adolescenta este frumoasa cat o traiesti si o simti. nu cand o scrii la calculator fiind cine vrei sa fii. Succes!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu am cunoscut o fata care sta aproape de mine (in fine ea e din Brasov si eu in Sacele) si ne intelegem bine i-am spus ca o sa iesim atunci cand face 18 ani mai are 2 ani si am rabdare pana atunci, si ea e de acord cu asta. Momentan ne vedem pe webcam si vorbim pe mesenger.

| Anet a răspuns:

Eu am trecut printr-o relatie de genul, dar din pacate nu a durat decat vreo 8 luni; a fost ceva unic si nu regret nimic insa din pacate distanta sia spus pana la urma cuvantulsad; multa bafta si sper ca in cazul tau sa mearga mai bine decat la mine

| vlad24tm a răspuns:

Pai o reletie pe net e destul de plictisitoare daca ersti in alt oras u are nici un sens nu cred ca o sa te gandesti la persoana aceeea(Nici eu nu o fac)
Mi se pare o pierdere de timp totala!
Mai bine cunosti fete(sau baieti)din oras si aveti o relatie face to facehappy.
Sper ca te-am ajutat.

Imi dai si me o funda?happy

Bafta in continuare!winking

| vlad24tm a răspuns:

Pai o reletie pe net e destul de plictisitoare daca ersti in alt oras u are nici un sens nu cred ca o sa te gandesti la persoana aceeea(Nici eu nu o fac)
Mi se pare o pierdere de timp totala!
Mai bine cunosti fete(sau baieti)din oras si aveti o relatie face to facehappy.
Sper ca te-am ajutat.

Imi dai si me o funda?happy

Bafta in continuare!winking

| sdasfgasgaads a răspuns:

O sa stam cu lepopu in wc in era digitala ce sa mai.o sa legam priteni legate pe schimb de mega

| pink_sunshine a răspuns:

Eu pe iubitul meu l-am cunsocut pe net si ne intelegem f bine suntem impreuna de un an si 3 luni si de aproape un an locuim impreuna iar la anul ne vom casatori, merg relatiile pe net dar depinde de persoana pentru ca pe net se minte f mult.