| patricia004 a întrebat:

sunt destul de nedumerita! Ma intalnesc cu un tip, ma cheama la el, imi face cunostinta cu prietenii lui, mergem in club impreuna si se comporta ciudat adica ma imbratiseaza, ma saruta pe frunte, imi pupa mainile, are grija de mine si chiar prietenele mele imi spun ca ma priveste ca si cum m-ar placea dar cu toate astea nu face nici un pas. ce sa inteleg din comportamentul asta? astept pareri. merci big grin

Răspuns Câştigător
| Birdie a răspuns:

Păi ai face bine să înţelegi că ai dat peste o persoană deosebită care mai întâi de toate te respectă. Este evident că te place, eu zic că ţi-o demonstrează foarte clar... ce pas ai vrea să facă? Bucură-te, dacă te trântea pe pat din prima seară şi nu-ţi mai răspundea la telefon a doua zi? Învaţă să apreciezi gesturile lui tandre, mie sincer mi se pare deosebit. happy

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sa intelegi ca te place, stai linistita ca va face si pasul urmator...

| Azµre a răspuns:

Că vrea mai mult de la tine să nu zic sex!

| zurick a răspuns:

Probabil e putin rusinos, dar cred ca te place, trebuie sa mai ai rabdare cu el.

| Cristiann25 a răspuns:

Logic ca te place, nu e clar? La ce mai intrebi? Da da...nu sunt dur dar asta e adevarulhappy In ziua de azi un sarut poate fii considerat ca si cum deja ai spus "DA"! Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Că te plac, dar ai răbdare cu el.
Te pup!

| rikkimady16 a răspuns:

S-ar putea sa te placa, dar s-ar putea sa se comporte asa cu tine pentru ca asa e felul lui de a fi si asa se comporta cu toate fetele. daca observi ca doar cu tine se comporta asa inseamna ca te place, daca nu atunci ai inteles si tu ca nu te place. chiar daca te place sau nu el e unul dintre putinii baieti care mai stiu sa se comporte cu o fata. El incearca sa se faca placut. mie mi se pare foarte frumos ce face el si cum se comporta cu tine. daca te place atunci vrea doar sa is dea seama daca si tu il placi sau nu. ar trebui sa fi fericita pentru ca se comporta asa si pentru ca nu e un badaran ca si majoritatea baietilor de astazi. si daca te place si daca nu sa nu il pierzi pentru ca daca te place o sa fie un iubit extraordinar si daca nu te place o sa fie un prieten foarte bun pentru tine. nu totul se rezuma la placut, uneori e mai bine sa fi doar prieten cu o persoana. :*

| patricia004 explică (pentru rikkimady16):

Nu, stiu sigur ca nu se comporta asa si cu alte fete. eu credeam la inceput ca ma vede ca pe o amica dar cu timpul parca se comporta tot mai ciudat. si cand ne intalneam undeva ma imbratisa si efectiv nu imi mai dadea drumul laughing

| rikkimady16 a răspuns (pentru patricia004):

Atunci te place happy stai linistita, o sa vina si pasul urmator! happy