anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt din ce mai speriata! mi-a intarziat menstruatia aproape o luna!(prietenul meu a folosit prezervativ si nu s-a spart SIGURlaughing ) am ajuns sa fac pana si test de sarcina- BARZA mai exact si a iesit NEGATIV! Help pls big grin! nu mai inteleg nimicsad

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti grav bolnava. Ai o dereglare hormonala severa. Orice femeie normala stie ca o intarziere de 10 zile a menstrei, in absenta sarcinii, impune consult ginecologic imediat. Nu pot sa inteleg de ce ai asteptat o luna! Pari o femeie cat de cat educata, stii sa folosesti internetul si totusi iti bati joc de sanatatea ta intr-un mod in care numai femeile din Africa neagra o mai fac (analfabete, locuind in sate izolate, fara apa, fara mijloace de transport in comun, cu cel mai apropiat medic la 300de kilometri).

| unnimeni a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa iti faci prea multe griji, probabil e o dereglare hormonala.
Cel mai bine e sa consulti medicul ginecolog.
Sanatate!

| undercovergirl a răspuns:

Salut!
poate fi vorba despre o raceala sau pur si simplu o dereglare. Mie cand mi se intampla incerc sa beau in limite normale desigur vin rosu dulce. A doua zi vine garantat. Nu fi speriata, se mai intampla.

| alina_3921 a răspuns:

Dereglare hormonala, atata timp cat tu spui ca ai avut contact sexual protejat, si ti-ai facut si un test de sarcina! ti-a intarziat o singura luna, nu 3. ar trebui totuis sa consulti un gineocolog.relax.