| eddy999 a întrebat:

Salut TPU,

sunt Eduard si am 18 ani.

Am cunoscut-o pe sora unui partener de sala de forta (amenajata la mine in curte) ocazional la un magazin din apropierea mea, unde eram la cumparaturi. Mi-a placut de ea, am stat putin de vorba, am vorbit de permis si i-am propus sa vina la mine sa o ajut putin la legislatie(stiam ca mai fusese la un coleg ca sa o ajute in acest sens) si la un moment dat i-am zis fratelui ei sa o intrebe daca ma place, iar el a zis ca o va intreba. Am primit sms maine dimineata de la ea sa o sun.Am sunat-o si vroia sa o duc la un Mall la vreo 60 de km de localitatea noastra ca sa isi cumpere o rochie, insa am refuzat-o fiindca am o defectiune la masina. A mers cu altcineva. Apoi, maine zi, adica azi, m-a sunat intrebandu-ma daca accept musafiri si zicand ca vine la mine sa facem chestionare. (M-am interesat acum si pe colegul cel vechi nici nu l-a mai sunat sa mearga la el).Am acceptat si a fost OK. A raspuns bine la glume, ma lovea pe picior sau pe umar cand radea, a avut un limbaj corporal deschis, si uneori vorbea tare animat.Tot imi povestea desprea ea, despre cum a fost la MALL.Parea cumva interesata, dar nu as putea exclude ca asa e firea ei, deschisa.
Iar cu fratele ei nu am mai vorbit despre ea, in sensu' de a-l intreba daca a vorbit cu ea de mine, si nici el nu a zis nimic, desi am mai fost la sala impreuna.
Sunt virgin, si desi arat bine spre foarte bine, am probleme de atitudine si de relationare sociala toate avand ca radacina comuna decesul foarte timpuriu al mamei mele.
Cam am idee cum trebuie sa ma comport cu ea, insa am probleme la a da feedback, la a fi prezent in discutie, la a arata empatie, adica interactiune. Si ma tot intreb cum ajungi la momentul de intimitate cu o fata, cand nu ti e rusine sa o saruti, sa o imbratisezi, si nu ma refer la a brusca ceva impotriva vointei ei, ci pur si simplu la situatia in care o placi, te place insa asteapta ca tu sa faci pasul urmator, timida fiind de firea ei sau nesigura daca poate trece la pasul urmator. OK, sa zicem ca o iei putin de mana cand vine la tine, o cuprinzi si o ghidezi usor cu bratul cand o duci pe la tine prin casa, o mai ciupesti in gluma, sau o lovesti putin peste picior cand razi cu ea, dar cand poti sa o saruta, mai ales daca simti ca nu e destina complet atmosfera? Cum reusesti sa ai o prezenta foarte placuta si ii trezesti sentimentul ala de duiosie?

Eduard

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

„OK, sa zicem ca o iei putin de mana cand vine la tine, o cuprinzi si o ghidezi usor cu bratul cand o duci pe la tine prin casa, o mai ciupesti in gluma, sau o lovesti putin peste picior cand razi cu ea," - Păi dac-ai ajuns aici, e a ta indubitabil.
„dar cand poti sa o saruta, mai ales daca simti ca nu e destina complet atmosfera?" - Irelevant. Dac-ai ajuns până aici, iei și-o săruți. Veți simți amândoi cum se destinde instant atmosfera-n jurul vostru. Din experiență-ți zic - a funcționat asta la bairame zgomotoase în casa altuia (casă pe care n-o cunoșteam) deci n-are cum să nu funcționeze în casa ta când tu te-ai și pregătit pentru asta.
„Cum reusesti sa ai o prezenta foarte placuta si ii trezesti sentimentul ala de duiosie?" - Fii relaxat. Dacă arăți foarte bine sunt șanse mari s-o atragi sexual foarte ușor, ceea ce-nseamnă că oricum de la un punct încolo va conta mai puțin ceea ce scoți pe gură.

„insa asteapta ca tu sa faci pasul urmator, timida fiind de firea ei sau nesigura daca poate trece la pasul urmator." - Aceeași chestie, treci mai departe fără să pui multe întrebări. Cu cât mai pui mai multe întrebări și vorbești mai mult, cu-atât scade intensitatea și interesul ei de-a mai face ceva cu tine.

Spor!

P.S.: „slef-confidence" din engleză nu se traduce cu „auto-încredere" ci cu „încredere în sine".

| crissa20 a răspuns:

Daca arati foarte bine de ce nu ai incredere in tine?tongue

| eddy999 explică (pentru crissa20):

Pentru ca am probleme de autoincredere, crezi ca altfel mai eram virgin acum?

| crissa20 a răspuns (pentru eddy999):

Nu stiu ce sa zicbig grin incearca sa iti impui mai multa incredere:* baftawinking

| cristallchristine a răspuns:

Sunt fata..si parerea mea e ca trebuie sa va intalniti undeva pe afara ..habar n'am. "leagate de ea" ca amic si dupa ..cand tu crezi ca e ceva intre voi.fa mici gesturi care sa'i dea de inteles ca o placi: ia'o de mana, pup'o pe obraz la plecare sau cand va intalniti, pune'ti capul pe umarul ei..si vezi ce atitudine are. daca iti raspunde la "apeluri" ..si daca va fi asa..sarut'o..nu mai sta laughing!