anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata (15 ani)ma intilnesc cu un baiat(17 ani)in jur de doua luni si ceva.Se compoarta foarte frumos mereu poate veni cu ciocalate etc.Mia spus ca ma iubesc si ca ma doreste foarte tare (in plan sexual)insa eu i-am raspuns ca sunt mica si trebuie sa ashtepte cam multisor.Cum credeti am procedat corect? Dau funda desigurhappy

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, ai procedat foarte bine si el te va intelege cu siguranta. Daca intr-adevar tine un pic la tine, nu va mai aduce vorba despre sex pana te apropii tu de majorat, ci va folosi timpul sa va cunoasteti si sa construiti o relatie.

10 răspunsuri:
| dariaelena a răspuns:

Da ai procedat foarte bine. Daca chiar te iubeste cu adevarat te va asteptat fara sa insiste, daca nu te iubeste cu siguranta ca va insista.

| dia200 a răspuns:

Da este alegerea ta la ce varsta iti incepi viata sexuala. eu zic ca ai ales bine fiindca pentru a face asta trebuie sa te simti tu pregatita si innici un caz influentata de iubit sau de ce fac alte fete

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai procedat corect deoarece stie din start cu cine are de-a face si cum gandesti tu, mai ales in privinta unor eventuale relatii sexuale. Daca te place cu adevarat atunci acest aspect nu-l va deranja deloc.Asteapta sa vezi cum se va comporta in viitorul. apropiat

| Emilian65 a răspuns:

Felicitari, ai procedat corect! Daca te iubeste cu adevarat, te asteapta pana cand vrei tu.

| Doub a răspuns:

Cu ce poate veni? Cu "ciocalate"? Ce-s alea?
"Tia" spus ca te iubesti?thinking
Ce trebuie sa faca? Sa "ashtepte"?straight face
Lasa relatiile, pune mana pe o carte de gramatica.

| Neuronul a răspuns:

Relaţiile sexuale se încep după vârsta de 18 ani.
Ai făcut bine că l-ai refuzat, dar ai face şi mai bine dacă l-ai lăsa în pace de tot!
''Vine cu ''ciocolate'' laughing
Şi este dispus să te aştepte, dar vrea să ştie că nu e în zadar raised eyebrows
Nu te iubeşte, vrea doar să ţi-o pună straight face
Te rog, lasă băieţii şi pune mâna pe învăţat!

| missoriginalitate a răspuns:

Ai procedat foarte corect. Si eu sunt de varsta ta as fi procedat exact ca tine. Adica... imagineazati ca maine afli ca esti insarcinata iar dupa un an nasti un bebe. Cum ar reactiona parintii tai? Prietenii? Prietenul? Cred ca prietenul te-ar lasa singura cu copilul. Nu te-ai mai fi bucurat de aceasta perioada a vietii care este asa de frumoasa. Poate suna ciudat dar puneti aceste intrebari si daca vei accepta propunerea prietenului tau va trebui sa iti asumi responsabilitatile.

| KKsistper a răspuns (pentru missoriginalitate):

El a spus ca este de acord sa ashtepte insa sa stie ca nu este in zadar.Insa mereu se reintoarce la aceasta tema fara sa vrea.

| missoriginalitate a răspuns (pentru KKsistper):

Daca nu poate sa astepte pana esti pregatita adica pana cand nu iti mai pui intrebarile astea : "sunt pregatita?" "sunt sigura ca pot face asta " nu este baiatul potrivit pentru tine. Tu decizi... happy

| bengioik2000 a răspuns:

Da, eu zic ca da. Oricum, mai bine astepti pana la 17 ani, si foloseste anticonceptionale sau prezervativ... Nu merita sa faci un copil daca nu ai minim 24 de ani, iti pierzi tineretea, nu vei mai putea iesi cu prieteni in oras si multe altele. Bafta big grin