Nu ai mult timp cu prietena ta!
Parerea mea este sa ai o discutie cu ea, vezi poate incearca sa se schimbe si poate fi prietena ideala pentru tine! Daca vezi ca nu ai cu cine si te simti mai atras de cealalta atunci ramai cu ea!
Ai grija ca intre timp sa nu afle una de cealalta si sa ramai fara niciuna!
Nu o iubesti nici pe prima nici pe a doua ..esti inca in cautari.fii doar corect cu amandoua si sicner.ori ramai cu una din ele ori sigur se va ivi a treia..succes
Ceau. Stii cat de ipocrit esti imprastiind niste pseudoteoreme pe aici?
Buna. Din respect fata de frumoasa ta varsta, nu-mi permit sa-ti raspund la nivelul ciudatei tale interventii, de tipul," ba pe-a matii!", interventie de nivelul unei fete de 13 ani, ani petrecuti numai pe maidan. Nu am pretentia, pe care se pare ca o au altii, ca raspunsurile mele si fie teoreme autentice. Incerc sa raspund la acelasi nivel la care este pusa intrebarea. Cu speranta ca nu te-am deranjat cu raspunsul meu, iti doresc o seara buna!
Ceau. Ai inteles oarecum atitudinea mea de : ba pe-a ma-tii
Eu nu inteleg raspunsurile tale in care spui nimic. Ai vazut ca oamenii nu-s la nivelul tau?
Ok. Treci peste. Vezi de viata, si nu mai spera sa sa manipulezi copiii astia. Ca nu sunt prosti.
Te-am tzucat. O fata de 13 ani, cu o frumoasa varsta, de pe maidan.
Imi pare rau pentru tine ca nu poti intelege raspunsurile mele, care de obicei sunt destinate tinerilor, si nu numai, tineri care, dupa vorbele tale, nu sunt prosti. Acesti tineri inteleg, tu nu. Se pare ca varsta de 13 ani nu te avantajeaza. Cat priveste viata mea, imi vad linistit de ea, fara a epata in mare personalitate datorita perioadelor placute si/sau mai putin placute. Seara buna!
Ceau. Iti multumesc ca ai iesit din cliseele cu,, esti prost/proasta, orice vrei nu se poate,, si ca iti pare rau pentru ceva.
Nu sunt singura pe cont. Ma distrez, ne info si eu cu ai mei pe aici, si incercam sa facem bine.
Poate ca daca a doua fata ar fi stiut ca ai iubita nu ar mai fi fost asa deschisa cu tine...Esti cam egoist si te gandesti numai la cum sa-ti fie tie bine. Daca ai fi tinut la prietena ta nu ai mai fi fost interesat de aceasta a doua fata. Te joci cu ambele crezand ca ti se cuvine dar nu e tocmai asa. Termin-o cu una dintre ele cat mai repede ca nu e frumos asa...
Aceasta este decizia ta de care fata iti place mai tare si vrei sa fii cu ea o alegi. Faci ce-ti spune inima!
Remusopen întreabă: