Buna, Faza cu sarutul... Nimeni nu s-a nascut invatat/a si nu prea avea de ce sa se supere, lasa-i ceva timp (Eu o sa iti las id meu la PM si daca iti face placere te mai ajut s-au mai ma ajuti , chiar acum in seara asta, daca poti )
I-am lasat ceva timp...2 saptamani au trecut de atunci
Poate ii e si lui rusine ca nu a reusit sa te invete sa saruti. Poate ca nici nu avea cum, nefiind un expert in asa ceva. Intalniti-va urgent!
Bine in primul rand asa ceva nu se invat, ai impresia ca nu sti dar cand vine momentul totul va merge de la sine.
In al doilea rand foloseste linkul de mai jos ca sa verifici daca ti-a dat ingnor: http://www.detector-invisible.com/
Si daca chiar te place te va contacta el :)
Deasemenea daca va intalniti sa nu pari suparata sau ca suferi din cauza lui (nu stiu de ce majoritatea baietilor au un sentiment de superioritate din cauza asta) dar cand va veni momentul sa ii spui sentimentele tale sincere :) succes
Poate are nevoie de ceva timp sa se gandeasca, nu trebuie sa-l fortezi si nici nu trebuie sa-l urasti cat timp il placi. Nu cred ca el s-a suparat atat de tare de la un sarut (cu sig si lui i-a placut). Trebuie sa vb cu el si sa-l intrebi cam ce are de gand.
Uite... el nu ar trebui sa se supere de faza cu sarutul pentru ca i-ai spus clar ca nu ai mai facut-o si el a zis ca o sa te invete deci asta n-ar fi un motiv de suparare. eventual spune-i ca vrei sa vb cu el si ca ai cv foarte important sa--i zici. daca vreti sa fiti imipreuna trebuie sa va obisnuiti unul cu altul si el ar trebui sa fie mai intelegator. nu e bine sa va grabiti
Buna! Simplu intalnestete fata in fata cu el din nou. Si explica-i dc nu ai putut sa il saruti. Spune-i si tu ca ai avut emoti si ca il iubesti prea mult ca sa te lase asa. Sper sa iti fie de folos.
Hmm... eu as zice sa ii spui sa va mai intalniti si sa mai vorbesti cu el si la fel cum ai vorbit pe mess tot felul` de aiureli asa poti sa vorbesti si in realitate, nu trebuie sa fi altcineva... si chestia cu sarutu`, nimeni nu se naste invatat, sunt reflexe constiente pe care le inveti de-alungul timpului. :* succes
Draga,Alberta,Asta nu e un defect ca nu stii sa saruti.Asa se intampla prima oara.El trebuie sa inteleaga, daca nu mai raspunde pe mess...cu tristete iti spun ca s-ar putea sa-si gaseasca alta. Apropo degeaba vorbiti pe mes... vorbiti frate cu gura ca de aia ne-a dat Dumnezeu gura.Bafta in continuare
Nu e usor sa vb fata in fata, stam in parti opuse ale orasului, deci e o distanta de cativa kilometri.