| ayran a întrebat:

Salut TPU. Sunt foarte ingrijorat si trist deoarece toti au iubita doar eu nu am, am avut si eu o iubita timp de 7 luni anul trecut dar ne-am despartit din cauza parintilor ei iar dupa o luna si-a gasit pe altcineva. De atunci eu nu mi-am mai gasit pe nimeni. Am 18 ani si 1.83 m. Ce pot sa fac ca sa numai fiu asa de ingandurat deoarece in septembrie o sa dau pentru scoala de soferi si trebuie sa ma concentrez si sa invat plus ca imi voi schimba si jobul.
Nu ma luati la misto va rog!

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa ai rabdare si sa iti stabilesti prioritatile.Din ce ai spus, e clar ca fetele ar trebui sa fie pe locul al treilea.Stai linistit, va rasari soarele si pe strada ta.

| Yuki0799 a răspuns:

Focuseazăte pe educație, eu am cinșpe ani și tot nu am avut primul sărut. Fetele nu contează, mereu vei găsi pești în baltă, acum proprietatea ta este să te ocupi de viitorul tău.

| Crackman a răspuns:

Daca si-a gasit pe altul dupa o luna nu erau parintii de vinawinking

| FindMyName a răspuns:

Nu ar trebui să îți pui chestia asta ca și o problema și nici ca un concurs. Ce dacă ceilalți au și tu nu mai? Dar ce mai spui de cei care nu au avut niciodată pana la o vârstă anume? Acum axează-te pe ceea ce ai tu de făcut, pe urma vezi ce îți mai pregătește viata. Nu îți mai pune asta ca și o problema, ca nu e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare că la tine e mai mult presiunea socială de a avea o iubită, nu neapărat că îți dorești așa mult.
Sfatil meu este sa te concentrezi mai mult pe școala de soferi și pe noul job. Iubita ai timp să-ți faci in anii ce vor urma.
Mai trăiești încă atât, poate chiar mai mult, nu ai de ce să-ți faci griji.

| Ilovedinero a răspuns:

Sa te apuci de un sport super solicitant si cand iti va placea de cineva sa te gandesti " bro, eu muncesc atat de mult sa arat asa si am un caracter si un spirit de invingator, merita?" Gagicile si iubitele si iubitii nu ar trebui niciodata sa le amesteci cu munca, sportul ivatatul si cariere, e cea mai mare greseala. Faptul ca tu acum cel mai probabil cauti un pansament de ochii lumii e cea mai proasta idee, gandeste-te cat te-ar putea incurca la scoala de soferi si job o panarama din piața.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai 18 ani, nu e sfarsitul lumii ca nu ai acum o fata... serios acu

| sammie a răspuns:

Gândește-te că o să vină și timpul să găsești o fată ca tine care să te iubească. Doar știi vorba aia: " Toate la timpul lor! " Deci, capul sus!

Răspuns utilizator avertizat