| Irina19982020 a întrebat:

Sunt foarte îngrijorată la ceea ce mi se întâmplă. Am avut o mestruație foarte dureroasă, apoi au trecut 4 zile și iarăși am avut dureri în zona de jos, la uter. Pe urmă, după un contact sexual neprotejat, au căzut vreo 3-4 picături maronii din vagin. Țin să menționez că vrem foarte tare bebeluș și din cauza asta facem sex neprotejat. De boli cu transmitere sexuală nu poate fi vorba căci suntem ambii complet sănătoși. Și idee n-am ce poate fi... Ca unica variantă m-am gândit că poate fi implantarea. A mai trecut cineva prin situații similare? Mă puteți ajuta? Vă rog.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca in timpul desfasurarii menstruatie apar/se produc dureri care se manifesta si in zilele urmatoare, inseamna ca aparatul genital/reproducator sufera de o anumita afectiune si in astfel de situatii consultatia ginecologica devine absolut obligatorie. In nici un caz nu poate fi vorba de sangerarea de implantare a unei sarcini in endometru, ci mai degraba se poate presupune ca de fapt s-a produs o avortare spontana. Probabil ca nu poti sa ramai insarcinata exact din cauza faptului ca uterul tau prezinta o anumita afectiune, dar asta o poate determina si comstata doar medicul ginecolog. Multa sanatate!

1 răspuns:
| Cris5tcjjh a răspuns:

La 4 zile după menstruati sunt foarte puține șanse ca sa rămîi insarcinata. Dacă vreți bebeluș faceti sex neprotejat o dată la 3 zile si dupa ce termina puneti o perna sub fund.Succese si sper luna aceasta sa fie testul pozitiv.