Nu trebuie sa faci nimic, mai gasesti baieti care sa te placa!
Pe nimeni nu poti tine cu forta, sau santajul, langa tine, daca nu te vrea.
Invata sa nu te cramponezi de o relatie care nu a mers oricum, cauta-ti un alt prieten!
Prietene nu pot sa iti dau un sfat in legatura cu asta. Doar ca as vrea sa te ajut cumva. Intra google di cauta speranta si vindrcare prntru homosexuali si lasa-le un mesaj ca sa te ajute ei. Ti-as trimite personal link-ul dar nu sunt acasa.
Nu vreau sa fiu rau da treaba asta nu prea o accept, frumusetea o poti vedea la o fata prin senzualitatea ei, sfatul neu este sa iti schimbi orientarea.
Sfatul tau sfatul tau...Mai lasa-ma dracu cu sfatul tau! Crezi ca lui ii este asa de usor sa faca asta? Asa s-a nascut asa ramane toata viata! E ca si cand el ar avea culoarea pielii alba si tu i-ai zice sa-si schimbe culoarea in negru! In concluzie gandeste-te mai bine cand vrei sa deschizi gura!
Stiu eu, stiu eu, CAUTATI O PRIETENA (FATA) o sa te simnti mult mai bine, crede -ma
Funda?
Scarbosule! Cum *** sa faci asa ceva? Esti un poponar date dracul de gay... ))))))))))))
Nu exista o formula magica sau sa faci ceva anume si gata te-ai impacat cu iubitul. Poate nu s-a mai simtit ok intr-o relatie de genul asta... Incearca sa-i fi doar prieten sa mai vorbiti si vezi cum decurg lucrurile.Nu trebuie sa insisti ca mai rau o sa-l indepartezi.