Eu zic ca dacă sunteți pana acum doar 3 luni împreună, sa mai aștepți puțin
Și pierderea virginității poate sa fie cu orice mărime a penisului, cum știu.
Dar stii, daca te lasă pentru cineva "mai dotat", nu cred ca te iubieste în adevăr, de asta zic sa mai aștepți puțin pentru asta
Stai linistit ca poti sa o si dezvirginezi si poti sa ii oferi in timp si orgasm.
Nu mai fi dezamagit de organele tale sexuale pentru ca o sa iti creezi complexe iar ea va observa asta.Nu cred ca o sa mearga la altul mai dotat daca ea abia o sa descopere cum e cu tine iar tu daca o iubesti si ea te iubeste nu are de ce sa te lase. Orcum vei fi primul cu care va experimenta asta iar daca tu iti vei da interesul sa o faci sa se simta bine nu va pleca
Poti sa dezvirginezi si sa o aduci in starea de extaz sau orgasm o fata chiar si cu un penis mic/scurt de 9-10cm si subtirel. In cazul tau penisul poate fi considerat ca fiind acceptabil ca marime insa calitatea oricarui sex prestat, depinde si de alti factori care pot influenta intensitatea placerii si a satisfactiei resimtite de fiecare femeie in timpul sexului dar si dupa. Plecarea femeii in cautarea unuia mai dotat, mai viril sau mai potent, sau mai...''priceput', se poate produce sau nu, fiindca asta atat in general cat si in particular, depinde doar de tine si doar de prestatia ta. Multa sanatate!
De dezvirginat o poti dezvirgina, dar nu te astepta sa curga cine stie ce sange, pentru ca ai un penis micut si mult prea siubtire.
In ce priveste orgasmul, sincer-sincer, ma tem ca trebuie sa ai o tehnica ajutatoare, pe care sa o utilizezi, pentru ca nu ai un penis prea dotat si risti sa nu o poti satisface.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: