Hey,daca ai zis ca o iubesti si te iubeste care e problema? Lasa-ma sa te asigur ca a facut asta din faptul ca era trista din cauza certii. Eu am facut acelasi lucru,m-am certat cu prietenul meu si am vorbit cu alt baiat pe odnoklassniki de asemenea cu emotion de astea! El a vazut si mi-a facut un scandal enorm si din cauza asta ne-am despartit! Dar uite,inteleg ca esti gelos, dar crede-ma daca ei se cunosc de ceva timp inseamna ca sunt dor Bf(Best friends)! Nu merita sa te ingrijorezi, mai ales ca tipul locuieste foarte departe. Te-as sfatui sa te calmezi, sa lasi gelozia de o parte, sa iti ceri iertare de la ea! Sper ca te-am ajutat. Funda?
Cybertrust-San, cam ai morcovu-n kuur Dar o meriti, ca ti-ai bagat nasul unde nu-ti fierbe oala
Nu o să încep şi eu cu 'Dacă o iubeşti şi te iubeşte, care e problema?'pentru că ştiu prin ce treci şi cât de mult te macini.Sentimentul ăsta de 'îndoială'sau nu ştiu cum l-aş putea numi altfel, nu o să dispară decât dacă vei discuta cu ea.Nu e nevoie să îi spui ce ai făcut, pentru că e foarte posibil să se supere tare. Poţi bate apropouri, să o întrebi dacă e apropiată de x şi alte lucruri care te macină.
Fii atentă la reacţia ei, iar încrederea va veni treptat, pe măsură ce îţi dovedeşte prin fapte anumite lucruri.
Succes şi mai multă încredere pe viitor.