| Andreiyy a întrebat:

sunt impreuna cu o fata de aproximativ 2 ani, si ea vrea sa faca sex cu mine, dar am o problema, La penis cand il "belesc" (scuze expresia)", nu mi se beleste tot capul, adica piele aia nu se duce de tot in jos, Si vad acolo e un fel de lipitura. Ce as putea face? Am fost la doctor de 3 ori cu problema asta si a zis ca este OK. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cronki a răspuns:

90% dintre barbati se confrunta cu aceasta problema! Unii sunt mai norocosi si se rupe in mod accidental cand sunt copilasi mici, altii ajung tot de mici la circumcizie! In cele mai multe cazuri FRENULUM nu se rupe, ramane asa pana la moarte!
Unii folosesc acea regiune pentru a pune piercing!
Altii recurg singuri la metode non-conventionale (cu lama), dar nu recomand!
Adevarat ca se mai intinde cu timpul dar tot da un disconfort si un aspect inestetic.

Singura solutie buna este sa apelezi la un doctor, nu este chiar o interventie chirurgicala si nici nu doare, dar este posibil sa curga ceva sange astfel ca va fi nevoie de un tratament anticoagulant!

6 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

laughing vezi daca nu i-ai dat in cap la timp rolling on the floor

| GirlLăvHell a răspuns:

Nimic...ti se pare tie ca e o problema.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Incearca s-o belesti cu palmarii de sudura. funda?

| AllexTheWolf a răspuns:

N-are nimic, nu ai nicio problema, asta mi se intampla si mie, nu o sa ti se mai intample cand o sa se faca mai mare. O sa treaca de la sine, d-aia doctorul a zis ca e ok. Oricum bafta!