Eu m-as fi despartit. Simplul fapt ca are sentimente fata de altul, e grav. Nu mai punem si apropierea fizica. Ca sa ajungi sa ai sentimente pentru un om...trebuie o anumita intimitate.
Curiozitatea si urmarile ei sunt parte integrala din orice relatie. Nu uita insa, ca fiecare dintre cei doi parteneri va fi curios, iar apoi tentat sa incerce ceva, ce celalalt partener nu ii ofera. Intreaba-te ce i-a lipsit ei, ce a impins-o spre a cauta acel ceva in afara relatiei si vezi cum poti sa rezolvi asta. E frumos ca ati discutat despre efect, dar acum ar fi timpul sa discutati si despre cauza. Asta va va ajuta si in viitor, ar aduce un plus de maturitate in relatie, va certifica faptul ca va intereseaza problemele celuilalt. In final ai putea descoperi cum cauze mici si aparent neinsemnate pot avea efecte grave si uneori greu de remediat. Tine-ti aproape si nu lasa-ti indoiala sa intre intre voi, daca va iubiti!
Te-a pacalit si de data asta!
Dar maine se intoarce la celalalt iubit si primeste 2 portii de sex, ca-i mai dulce, pe ascuns.
De ce dracu ai mai sta după una plictisită de tine care te înșală cu cine apucă? bă da pic de mândrie de sine n-aveți
Ce parere sa am? Ca esti ditamai idiotul, nu o zic cu rautate ci doar sa-ti bag mintea la cap, n-ai barbatie in tine si te-a jucat una in picioare pana te-a facut pres...ce iubire mai poti avea pentru una care te-a inselat si iti mai si zice in fata ca s-a atasat de altcineva? Barbatie 0, caracter 0
Așa sentimente am si eu despre a mea, doar ca despărțirea noastră a fost din alte motive, dacă e sa fie a ta va fi. pana una alta vorbește si tu cu prietene și cu timpul o vei uita mai ales daca iti găsești pe altcineva care sa te faca fericit exact cum iti dorești tu