| Andrei7447 a întrebat:

sunt impreuna cu prietena mea de 2 ani, iar recent a inceput sa se vada din ce in ce mai des cu un nou coleg de al ei. Eu am banuit ca se intampla ceva dar am avut incredere. Intr-un final am aflat chiar de la ea faptul ca acum o seara m-a mintit ca iese in grup cu colegii si de fapt a iesit doar cu el. Mi-a marturisit ca au vorbit despre sentimentele lor si ca si au spus ca se plac iar pe tot parcursul iesirii o data s-au pupat iar o data s-au sarutat. Am discutat ca doi oameni maturi despre treaba asta si nu stiu ce sa fac. Pentru ca dupa 2 ani tin foarte mult la ea, o iubesc si mi-a spus ca ma iubeste dar intr-un fel il place si pe el. Dar de fiecare data cand am pus-o sa aleagă a spus ca nu vrea sa ma piarda, ca ma vrea pe mine. Intr-un final am facut un sex de impacare, spun asta ca poate credeti ca inseamna ceva. Eu ce sa mai cred, a mai patit cineva? Ar trebui sa mai incerc sau sa trec la un capitol nou deoarece imi va fi extrem de greu, tin la ea ca la ochii din cap. Dar nici nu vreau sa fiu bataie de joc si sa ma insele iar. Voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Eu m-as fi despartit. Simplul fapt ca are sentimente fata de altul, e grav. Nu mai punem si apropierea fizica. Ca sa ajungi sa ai sentimente pentru un om...trebuie o anumita intimitate.

| Paul754880338 a răspuns:

Curiozitatea si urmarile ei sunt parte integrala din orice relatie. Nu uita insa, ca fiecare dintre cei doi parteneri va fi curios, iar apoi tentat sa incerce ceva, ce celalalt partener nu ii ofera. Intreaba-te ce i-a lipsit ei, ce a impins-o spre a cauta acel ceva in afara relatiei si vezi cum poti sa rezolvi asta. E frumos ca ati discutat despre efect, dar acum ar fi timpul sa discutati si despre cauza. Asta va va ajuta si in viitor, ar aduce un plus de maturitate in relatie, va certifica faptul ca va intereseaza problemele celuilalt. In final ai putea descoperi cum cauze mici si aparent neinsemnate pot avea efecte grave si uneori greu de remediat. Tine-ti aproape si nu lasa-ti indoiala sa intre intre voi, daca va iubiti!

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Te-a pacalit si de data asta!
Dar maine se intoarce la celalalt iubit si primeste 2 portii de sex, ca-i mai dulce, pe ascuns.

| Emilian65 a răspuns:

Odata ce te-a inselat, cu siguranta te va mai insela si cu altii.

| Adry05 a răspuns:

De ce dracu ai mai sta după una plictisită de tine care te înșală cu cine apucă? bă da pic de mândrie de sine n-aveți

| Drimmero a răspuns:

Ce parere sa am? Ca esti ditamai idiotul, nu o zic cu rautate ci doar sa-ti bag mintea la cap, n-ai barbatie in tine si te-a jucat una in picioare pana te-a facut pres...ce iubire mai poti avea pentru una care te-a inselat si iti mai si zice in fata ca s-a atasat de altcineva? Barbatie 0, caracter 0

| DoctoruRed a răspuns:

Așa sentimente am si eu despre a mea, doar ca despărțirea noastră a fost din alte motive, dacă e sa fie a ta va fi. pana una alta vorbește si tu cu prietene și cu timpul o vei uita mai ales daca iti găsești pe altcineva care sa te faca fericit exact cum iti dorești tu

| Andreeush a răspuns:

Eu în locul tău nu mai rămâneam cu ea.
Unde e demnitatea ta?