| peperonies a întrebat:

Salut TPU.

Sunt impreuna cu prietena mea de 8 luni. Avem 33 respectiv 34 de ani. S-a mutat la mine de 7 luni si o saptamana. Amandoi lucram.
Eu ma ocup de toata partea financiara si fac ceva bani momentan, 8-9 mii de euro pe luna.
Eu platesc cand iesim in oras, facturi, concedii, cand mergem la cumparaturi, tot.

Cand o rog de exemplu sa imi aduca si mie un pahar cu apa sau ceva isi cam da ochii peste cap si treaba asta a culminat acum 5 zile cand am rugat-o sa imi faca si mie o cafea si mi-a zis ca "Tu te-ai cam invatat asa sa profiti de mine?".

Am gresit ca am rugat-o cand puteam sa ma ridic singur sa imi fac cafea?

13 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Jos palaria si permite-mi sa fac o plecaciune in fata ta. Tu tocmai le-ai dat clasa "barbatiilor" care isi pun iubita sa plateasca jumatate de cheltuieli sub pretextul independentei femeilor. Esti un barbat adevarat, nu ca papagalii care si cand scot fata in oras o pune sa isi plateasca consumatia.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Gîndeste te si la ea ca este obosită doar munceste si ea nu doarme pana la 12 si cand vi tu acasa nu are altceva de facut decat sa te slugareasca,, ti ai luat o femeie nu o sluga

Răspuns utilizator avertizat
| Sofer a răspuns:

Ce mai femeie. trebuie ajutor reciproc

| sofisis a răspuns:

Deci ea nu contribuie la cheltuieli, nu gateste, nu se deplaseaza singura...practic ea ce face? Ca mi-e putin neclar. Doar sex si ocupa spatiu?
Este cam profitoare tipa iar "dragostea" ei pentru tine e de fapt interes. Imi pare rau sa iti spun dar ai ales gresit. Si ce o fi fost in capul tau sa o muti la tine dupa o luna si sa ii oferi toate comoditatile financiare..chiar nu inteleg. La 30 si ceva de ani o femeie trebuie sa stie macar niste chestii generale despre cum functioneaza o relatie. Ea se simte comod si cam atat.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Imi pare rau de tine.Practic tu ii cumperi iubirea prin suportarea cheltuielilor.
Ea s-a invatat ca sa platesti tu tot.Gen "Banii mei sunt ai mei, banii tai sunt ai nostri.'"
Comunicarea este cheia intr-o relatie.Si compromisurile.
Ii aduci la cunostinta sa platiti facturile/chiria pe jumatate.Adica sa fie si ea implicata in cheltuieli.Sa faca si ea ceva, nu doar sa existe.
Cand si-a dat ochii peste cap cumva era pe telefon? Ea de ce este atat de infantila? Adica nu i-ai cerut sa sape, i-ai cerut o cafea.Si avand atatia bani, precis ai un aparat sa faca asta, nu la ibiric.
Ca varsta, sunteti destul de maturi. Daca relatia se "impiedica" de o cafea, mai departe nu va vad impreuna.

| peperonies explică (pentru dragodana):

Nu m-am gandit niciodata ca ii cumpar iubirea dar s-ar putea sa ai dreptate.
Nu platesc chirie ca am apartamentul meu dar da restul cheltuielilor sunt ceva bani.
Sta pe telefon foarte mult nu imi aduc aminte de fiecare data dar cel mai probabil era pe telefon.
Am un aparat dela cu capsule nesspreso sau cum se numesc se face in 2 minute cafeaua.

Multumesc pentru sfaturi!

| IreneeDiana a răspuns (pentru dragodana):

Bravo!

| Paracetamol0lol a răspuns:

Ai încervat să nu îi plătești tu totul, dacă are și ea serviciu? Și ai pute să i faci și tu o cafea din când în când, să faceți cu rându thinking

| peperonies explică (pentru Paracetamol0lol):

Nu prea am cum sa nu platesc totul ca na, ea nu face asa multi bani si nu as vrea sa nu putem sa facem ceva doar ca nu are ea bani.
Eu mereu o intreb cand gatesc zilnic daca vrea si ea, mereu o duc cu masina unde are nevoie cand ma roaga.

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru peperonies):

Ai putea să i propui să facă și ea gesturi de genul °~° nu știu ce să zic

| IreneeDiana a răspuns:

…asta nu e femeie
Eu când am avut relatie nu îl lăsam să plece din casa nici cu o scamă pe el…ii călcăm și chilotii…Ca nu voiam sa ma fac de ras eu ca femeie când el ieșea din casa…
Bărbatul e oglinda femeii, cum iese el in public așa suntem noi femeile acasă
Nu te iubește și probabil sta din interes.
confused

| cristianvalentin337 a răspuns:

Nu ai gresit bossule gandesti bine, parerea mea ca ea profita de tine si de banii tai