| Stk3r a întrebat:

Sunt in clasa a 4-a si imi place de o colega(la gradinita si scoala) dar la varsta mea nu pot sa ii zic pur si simplu 'Te Plac' laughing. Va rog ajutati-mawinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Nu este un lucru rau ca esti indragostit de tipa atata timp cat amandoi invatati bine la scoala si sunteti cuminti.
Dar sa revenim la supararea ta.
Mai ales acum ca este perioada martisoarelor poti sa ii iei o floare (nu te arunca la trandafiri), una care miroase dragut si poti i-o dai. Cu ocazia asta ii spui direct, mai bine asa, ca este foarte draguta si ca o placi mult.
daca nu este o floare poate fi un martisor sau un alt lucru, ce consider tu ca este mai bine sa ii iei.

| Stk3r explică (pentru anonim_4396):

Daca as avea curaj sa-i zic te plac i-as lua si magazinul de flori si hainelaughing

16 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pai uite acum ai prilejul sa i spui face to face sentimentele care le ai pentru ea acum ca vine opt martie ce zici? IIcumperi si tu ceva frumos si ii marturisesti toate sentimentele care le ai in suflet si inima pentru ea! ok? Succeslaughing

| FelixAndrei a răspuns:

Fa-ti curaj si petreceti mai mult timp alaturi de ea. Cand mergeti pe afara si vezi o floare, culege-o si ofera-i-o. In functie de ce reactie observi, iti dai seama daca si ei ii place de tine.
Oricum, la varsta asta sunt cele mai pure si frumoase sentimente.
Afla ce-i place si incearca sa-i oferi asta. Cu timpul o sa-ti mai dai seama de multe ce le poti si trebuie sa le faci. Totul in functie de context.

| Stk3r explică (pentru FelixAndrei):

Da-te ma ca mi-e rusinelaughing

| FelixAndrei a răspuns (pentru Stk3r):

Pai daca-ti este rusine, inseamna ca orice-ti zicem noi va fi degeaba. Fa cum te taie capul si rezultatul va fi 0 (zero).

| Stk3r explică (pentru FelixAndrei):

Bine...Voi incercahappyTrebuie sa astept sa intre pe messhappy

| On3St4r a răspuns:

Wow...cum au ajuns copii din ziua de azi.In clasa a 4a sunt indragostiti laughing. Uite sfatul meu : VEZI-TI DE SCOALA.

| Stk3r explică (pentru On3St4r):

Imi place de ea de la gradinitarolling on the floor

| BULANGIU96 a răspuns:

Inchide calc, ca maine te duci la gradi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si asta invatati la scoala?

| georgianageo13 a răspuns:

Pai nici nu stiu cum sa iti raspund la intrebare ofera-i ceva dragut.

| Stk3r explică:

Nu...Cred ca ai inteles tu intrebarea dar tu vrei sa faci misto de mine, nu?

| Stk3r explică:

Mda...Voi faceti misto de mine...Chiar daca am eu 10->11 ani nu inseamna ca sunt chiar asa un copchilstraight face

| DMentor a răspuns:

La varsta ta e cel mai usor sa spui un sincer "Te plac" Asta pentru ca la varsta ta sentimentele sunt sincere. Fa asta cu fruntea sus si sigur pe tine si vei fi uimit de reactie!

| Stk3r explică (pentru DMentor):

Ce reactiethinking
Daca si ea 'ma place' e ok dar daca nu face o fata...De ma mut de la scoalalaughing