| NaNeSuDhOp a întrebat:

sunt in relatie cu o fata ea are 16 ani jumate si eu 20, da stiu ca sunt cam mare ideea a fost ca m-am indragostit de ea si am continuat tot asa si acum relatia e oficiala. Stiu si parintii si tot, nu sunt probleme, avem 9 luni. Ideea e ca varsta mea cere nevoia de sex iar ea zice ca nu vrea pana la 18, iar eu i-am spus ca maxim 17, ce parere aveti? Voi cum va controlati? Nu simtiti nevoia? Acum stiu ca e o prostie sa crezi ca se poate sta numai cu iubire gen, de la 20 deja se simt alte nevoi iar acum realizez, nu-s un mitocan sa vreau doar asta dar am nevoie. Cum sa ii cer asta, cum sa procedez? I-am zis ca o inteleg si nu vreau la 16 macar la 17 ani, dar nu vrea sa inteleaga, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Shooterman a răspuns:

Ok.hai sa o lasam asa cum a cazut. poate au si facut sex cat ne-am contrazis noi aici?

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man orice mascul care nu e afemeiat te intelege, normal ca simti nevoia de a face sex mai ales ca si arata bine banuiesc plus ca e si dorinta sexuala, poate nici nu te place si doar se foloseste de tine iar faza cu 18 ani e vrajeala, cine stie

| Violleta2022 a răspuns:

Iti cauti alta, una mai de varsta ta, care sa accepte si sex.
in fond, vad ca la tine sexul a devenit prioritar, nu dragostea platonica pana te insori cu fata...ca de fapt, asta asteapta ea, sa vada daca termina socala si face 18 ani, te hotarasti sa o ceri de nevasta, ca altfel, de ce s-ar pastra virgina, daca nu pentru propria-i nunta?!

| corbulalbrosu a răspuns:

Satisfactii aproape identice sexului real, pot fi oferite de petting, in cazul in care acest ''sex surogat'' este bine efectuat. Se stie ca de fapt, petting-ul ''corect executat'' inseamna un pic mai mult decat doar simple atingeri si sarutari nevinovate. Reprezinta totalitatea sarutarilor, atingerilor, mangaierilor, etc. extinse pe intregul corp cu scopul precis cel de a excita locurile/zonele erogene ale partenerului. In timpul petting-ului totul este permis, cum ar fi cunilitia (linsul "pasaricii") cat si sexul oral, insa este interzis cu desavarsire intretinerea sexului real, adica penetrarea vaginala. Petting-ul reprezinta totalitatea jocurilor erotice si sexuale si din acest motiv este cea mai placuta, tandra, frumoasa si pasionala activitate in care poti sa incerci orice iti face placere cu conditia sa reusesti sa respecti regula de baza, de a nu depasi limita obligatorie impusa; se permit toate perversiunile si/sau fanteziile sexuale adica totul... mai putin penetrarea. Prin petting se intelege practicarea tuturor actiunilor la care pot recurge cuplurile de adolescenti care inca nu si-a inceput viata intima, dar care cauta totusi sa-si provoace reciproc placere sexuala care sa se finalizeze prin orgasm si ejacularea. Petting-ul este o forma de provocare a placerii sexuale la care apeleaza tinerii care inca nu si-au inceput viata intima, sau altfel spus, petting-ul se considera a fi un joc erotic (soft sau mai hard, dupa numarul de haine pe care le pastreza tinerii pe ei...), a carui scop final este obtinerea placerii maxime. Altfel spus, petting-ul se doreste a fi alternativa aproape reala a actului intim sau sexual pentru tinerii virgini, fiind de fapt o alternativa de "sex surogat" pentru cei ce vor sa-si pastreze (inca!) virginitatea. Succes si satisfactii in cazul in care vei reusi sa o convingi pe iubita ta sa accepte sa practicati asa ceva. Multa sanatate!

| Freya1 a răspuns:

Daca in 9 luni nu a a simtit nevoia sa faca asta inseamna ca nu simte si nu prea ai ce sa faci.
Mai lasa un pic de timp sa treaca iar daca tot nu rezisti iar ea nu vrea mai bine o lasi decat sa o inseli. Diferenta nu este asa mare doar ca difera mentalitatea.

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici... Daca o iubesti cu adevarat, respecta-i dorinta de a face sex cu ea dupa ce ea implineste 18 ani.

| SG1995 a răspuns:

Pai nu e musai sa i-o vari daca nu vrea apeleaza la alte metode, sarutari lungi, pipaeli, ca deh nu e calugarita.

| HazelEyes77 a răspuns:

E de inteles necesitatea ta fizica doar ca n o poti obliga sa intretina relatii intime cu tine daca ea nu si doreste asta. Mai ales ca sustii ca tii mult la ea. Iubirea nu pune conditii gen faci sex cu mine ca astfel ma duc in alte parti/ne despartim. Nu poti decat sa te inarmezi cu rabdare si sa speri ca nu va mai fi atat de inflexibila in ceea ce priveste sexul inainte de majorat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieri cereai pareri despre sexul anal pe care il faci cu iubita ta si azi zici ca nu vrea sa faca sex deloc cu tine?

| 90210 a răspuns:

Nu vrea nici sex oral? In felul asta, ma gandesc, e o cale de iesire fara ca tu sa te simti neglijat si frustrat sexual. Parerea mea ca ar cam trebui sa stai departe de minore pentru ca sexul cu o fata sub 18 ani iti poate aduce probleme de ordin juridic daca se intampla ceva si nu te mai plac parintii ei.

| DenisaDeni11 a răspuns:

Bun, ai 20 de ani ai ajuns la un nivel de maturitate fizica la care ea inca nu a ajuns. Vrei sex dar ea inca nu vrea.
(Din experieta mea, la 17 ani)
In capul ei pot fii multe lucruri pe care tie nu ti le spune.
Daca in 9 luni de relatie ea nu a simtit ca vrea mai mult, undeva este o problema. Poate nu are destula incredere in ea, in aspectul fizic sau ii e frica de un esec. Pe de alta parte ar trebui sa-i fie frica sa nu te piarda, pentru ca esti barbat in toata firea si ai anumite nevoi.
Poate cineva din familia ei o preseaza cu 'sexul la 18 ani'. Pe de alta parte nu ar avea de unde sa stie nimeni daca ea a facut ceva sau nu.
Poate ca discutiile voastre nu sunt destul de sincere.
In ziua de astazi o fata la 16-17 ani, e prea dezvoltata psihic si fizic, ca sa nu vrea sex. Mai ales cu cel pe care se presupune ca-l iubeste. (Bineinteles ca exista si exceptii)
Mai ai putina rabdare, nu insista prea mult ca sa nu o sperii, arata-i ca poate avea incredere dar in acelasi timp sa-o sa inteleaga cat de important este sexul intr-o relatie.
Succes.

| Shooterman a răspuns:

Frate e minora.nu ai habar cat rau poate sa-ti faca situatia asta. minim 4 ani cu executare iti iei. Si aici sa zicem ca nu ea este cea care te reclama, dar daca afla parintii risti sa ti-o iei. Mai bine mai asteapta.nu te mai gandi la etica, la moralul tau si al ei... gandeste realist, logic (poti sa ajungi la mititica si acolo ca violator o sa mergi toata ziua cu o cana legata de centura si o sa fii scuipat la orice ora).

| Holiday a răspuns (pentru Shooterman):

"Frate e minora.nu ai habar cat rau poate sa-ti faca situatia asta. minim 4 ani cu executare iti iei."

Nu mai bateti campii...sexul liber consimtit nu se sanctioneaza incepand cu 15 ani.

| Shooterman a răspuns (pentru Holiday):

Vezi ce inseamna lipsa de informare si liosa de experienta? Ia du-te mai Holiday (sa zicem ca esti major) si fa sex cu o fata de pana in 18 ani si sa o duca masa pe urma la doctor sa vada ca nu mai e virgina, se te cheme in instanta si tu sa-i zici in fata la jidecator chestia asta care ai spus-o mai sus. daca parintii tai sunt niste oameni cu influenta si cei ai minorei nu sunt...scapi mai ieftin. daca nu... Citeste aici ca sa ai idee:
https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-220

| mihai69 a răspuns (pentru Shooterman):

Da' tu ai citit ca să vezi că susții ceva greșit?!?

| Shooterman a răspuns (pentru mihai69):

Da l-am citit si am citit si mai multe dar nu vreau si n-am chef sa intru in polemici cu tine.mi l-a spus un smecher care s-a culcat cu o minora.si a avut consimtamantul ei. Asa ca fiecare sa faca cum il taie capu.

Deja e o discutie fara sens. Adica faci trimitere unde trebuie, zici ca ai citit, dar tot tampenii afirmi. Probabil ca nu ai judecata suficient de dezvoltata pentru a intelege ce citesti. Dar macar taci naibii din gura, nu le mai spune di la altii tampenii.

El are 20 de ani da? Ea are 16 jumate da? Unde e greseala in articolu art.220 alin.3 :
(3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 15 și 18 ani, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi dacă:
Daca esti ala destept si poate ai mai multa experienta de viata decat mine, fa-ma sa inteleg ce-au vrut astia sa spuna in lege? Nu stiu unde e tampenia care zici tu ca o afirm. Si sa stii ca judcata mea e suficient de dezvoltata pentru a intelege ce citesc dar sunt in dubii de capacitatea ta de a citi printre randuri. Ce ti-e greu sa intelegi ca stiu caz in care un major a facut sex cu o minora de 17 ani si a avut consimtamantul ei si afland parintii au strans probe si l-au bagat la parnaie.

Ai citit si dupa "daca"?!
Sunt doar niste situatii descrise exact acolo in care poate fi sanctionat. In rest nu. Ia si citeste. Daca nu intelegi din cuvinte, ia dictionarul, daca nici asa nu merge, nasoala treaba pentru tine. Si nu exista nici un indiciu ca el s-ar afla intr-una din situatiile respective.

E posibil sa se incadreze dupa "daca".nu-l cunoastem.esti de acord cu mine?

Nu exista nici un indiciu in sensul asta. Nu prea vad la care s-ar putea incadra.

| NaNeSuDhOp explică (pentru Shooterman):

Asta sa stii ca asa a fost? hai sa iti dau funda?

Ok.hai sa o lasam asa cum a cazut. poate au si facut sex cat ne-am contrazis noi aici?

| LoLsExGoD a răspuns:

Bro