Pfff, lasa zodiile, sunt o prostie in opinia mea. Poti sa mai fi cu el, depinde cum il abordezi. PS : Nu incerca sa-l desparti de actuala.
E o dragoste de varsta, vine si pleaca. Si eu am trecut printr-o situatie similara doar ca eu sunt baiat. Acum sunt prieten bun cu fata care credeam ca voi fi pentru toata viata, si ea are un prieten (iubit) cu care ma inteleg foarte bine. Acum si eu sunt single, dar timpul le va rezolva pe toate, fiecare ne vom gasi perechea fie ea periodica sau pentru totdeauna.
Daca spuneti ca v-ati certat de multe ori pe tema ca el te "inseala" el a cedat la un moment. Acum poate iti vei gasi un alt prieten, sau daca o sa ai noroc, poate se va intoarce la tine. Oricum mult succes!
Scuze că zic; dar e o vorbă : ciorba încălzită nu are același gust și la fel și cu o relație. Știu lucruri despre zodii așa că un leu se împacă la fel de bine cu un geamăn, o balanță și un vărsător. Problema e că leii vor băgați în seamă și au nevoie de atenție și înțelegere : iar când tu nu ai avut încredere în el și dacă el te iubea; normal că s-a simțit prost și e normal să-i placă mai mult cu cealaltă fată. Dacă zici că ai 14 ani, eu zic să-ți iei gândul de la el. Până la urmă o să mergi la liceu și o să vezi că mai sunt și alți baieți .