Mai tu esti nebun?! De ce sa astepti cind fetele in Romania sau in alte tari sunt tare multe,ma rog femeile sunt mai multe, decit barbatii si daca ai vazut poza, inca pe facebook inca vrei sa mai astepti...las-o balta nu te gindi ca doar asa il va lepada si va sari la tine in brate, tu doar linistit uiti de ea(adica fiti doar prieteni)si uite la alte fete ca sunt mai bune decit ea, crede-ma
Eu zic sa-ti gasesti pe altcineva. Nu o cunosc, poate sta cu el o saptamana si dupa se despart. Dar poate are de gand sa aiba o relatie serioasa si daca vei sta sa o astepti, poti sta 1-2 luni sau poate ani Cine stie. decat sa-ti pierzi timpul asteptand, mai bine iti gasesti o fata care sa te iubeasca, de care te vei putea indragostii!
Mult succes, sper sa alegi astfel incat sa-ti fie tie bine!
Parerea mea este ca daca tii cu adevarat la ea mai asteapta o saptamana 2 sa vezi cum evolueaza relatia, daca avolueaza bine, treci peste, dar sa nu te combini cu o alta fata si sa iti fie gandul tot la ea, am facut si eu greseala asta si tot eu am suferit si nu mai pune atat de mult suflet.:*
Buna daca o iubesti cu adevarat si nu o poti uita, ai putea sa o astepti pana se desparte de ala. Pana atunci, nu sta numai cu gandul la ea. fa-ti si tu o prietena ca mai exista fete bune si dragute prin scoala si in timpul asta imprietenestete cu ea este adevarat ca poate sa stea mult timp cu ala dar tu nu trebuie sa stai pe loc.gasesteti si tu o prietena.