Da-mi mai multe detalii, varsta, cat de timida e, daca ati iesit impreuna si incerc sa creez ceva cum sa ii spui sa fie dragut si s-o impresioneze
Pai ia-o de mana, uita-te in ochii ei atent, zambeste-i subtil, si spune-i printr-un discurs cat se poate de romantic usor balbait sentimentele. O sa dovedeasca ca esti un baiat romantic si sensibil, multor fete le plac astfel de baieti iar sansele sunt mari sa iti acorde vreo sansa... Bafta!
"Eu te plac. Vrei sa fim impreuna?"
Nu fi prea insistent. S-ar putea sa se sperie.
Arata-i ca o placi cu gesturi mici, dar de efect. Ureaza-i succes inaintea unui examen, fa glume, intereseaza-te de hobby-urile ei.
Daca iti spune "Nu", sa nu te superi. S-ar putea sa nu fie vina ta, de exemplu poate doreste sa se concentreze pe scoala.
Sper ca te-am ajutat!
Nu ii spui, ii arati, dar la inceput poti sa incerci sa o faci sa rada, sa o faci sa se simta ok in preajma ta, sa o faci sa se simta bine, si si usor usor sa te apropii de ea si sa ii spui atunci ca, o placi , iubirea vine pe parcurs deci, trebuie sa o iei usor ) cam ca la vanatoare, daca ii arunci asta cu iubirea, se sperie si fuge ), suna ciudat dar incearca, nu cred ca o sa regreti.Cel mai important, trebuie sa fii rabdator, nu are rost sa te grabesti cu asta, fetele trebuie respectate si intelese, si sa nu te lasi pacalit de aparente.
Mindfulness întreabă: