Intre părinţi mei sunt 14 ani diferenţă, e perfect normal. Era normal și de era ea cu 9 ani mai mare... ar trebui sa mai renuntam la gandirea comunista. Iubiţivă linistiti. Sanatate.
Salut!
Eu nu am fost niciodata de acord cu relatiile in care exista o diferenta mare de varsta, insa eu am 17 ani, iar in cazul meu nu este normal sa ies pe strada cu un barbat de 30 de ani, sau chiar cu 9 ani mai mare decat mine.
In ceea ce va priveste pe voi doi, mi se pare normal. Adica sunteti amandoi destul de maturi si va puteti asuma anumite responsabilitati. Intelegeti mult mai bine ce inseamna sentimentul de iubire si sunteti liberi sa faceti ce doriti.
Deci da.
Mult succes!
Ei dar ce conteaza varsta atata timp cat exista iubire este fireasca, va iubiti, va completati unul pe celalalt si ce daca e mai mica decat tine important e sa va intelegeti voi
Fetelor nu le recomand sa-si aleaga unul atat de mare pentru ca le influenteaza caracterul, dar persoanele adulte o pot face. Nu e nimic in neregula cu diferenta de varsta dintre voi.
Altii la 42 de ani au deja copiii mari iar tu intrebi aici daca e o relatie fireasca cu una de 33?
Daca sunt piloni iubiri aflati in relatie
sinceritatea, intelegerea, iubirea, sexul nu vad de ce sa fie un deranj sincer, mai ales ca noi barbati suntem mai imaturi ca ele
Cat timp va intelegeti bine si va iubiti, diferenta de varsta nu este importanta.
Tot 9 ani diferență e între mine și actuala parteneră. Și suntem deja de peste 10 ani împreună.
Deci da, se poate și e ok.
E perfect normal. Nu mi se pare o diferenta mare de varsta acum in perioada asta a vietii.
Cum sa ai 42 de ani si sa pui astfel de intrebari?!? Cum naiba sa fie mare diferenta de 9 ani, daca era ea mai in varsta cu 9 ani, putea fi o discutie, dar asa?!?
anonim_4396 întreabă: