| BlueEdge a întrebat:

Sunt îngrijorat. Voi da corigența la mate pe 30, iar pe 28-29 voi face pregătiri la liceu. M-am oprit din masturbat pentru a nu-mi afecta învățatul, dar îmi este foarte greu să îmi mențin fanteziile sexuale sub control, și devin foarte ușor excitat. Nu am mai făcut-o de cinci zile, ultima dată am făcut o pauză de 12 zile, până când nu am mai putut să mai mă abțin. Îmi va afecta negativ sau pozitiv rezultatul? Țin să precizez că vreau să trec foarte mult. De asemenea, în aceeași perioadă anul trecut, am dat un examen la engleză și m-am masturbat cu o zi înainte. Am luat cea mai mare notă din tot liceul. Deci va merge și de data asta? Cel mai bun răspuns primește fundă.

Răspuns Câştigător
| InVPent a răspuns:

Masturbarea te relaxeaza. Daca te preseaza gandul si " fanteziile sexuale ", doar fa-o. Mai bine esti ocupat 10 minute si dupa esti relaxat decat sa fii presat de chestia asta mai multe zile. Just do it!

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Daca te masturbezi te relaxezi si eliberezi de hormoni deci automat iti vine mai usor sa inveti.Nu exagera ca sa nu iti afecteze viata sexuala mai in colo in rest nu iti face griji

| Pool77 a răspuns:

Fa-o inainte de somn, ce-i asa greu?
Masturbarea nu face rau, doar te ajuta sa scapi de presiune.

| DaniTDCI a răspuns:

Asa ne explici de parca masturbarea ar fi o activitate extrem de importanta ca mancatul sau bautul lichidelor... am dreptate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masturbarea te relaxează, cine naiba ți-a zis ca afectează învățatul? laughing))
Nu te simți mai bine după? Nu ai o stare mai buna decât cea dinainte? Nu te mai stresa atât, fă-o, dar cu limita și învață pentru corigenta apoi.

| Otto19 a răspuns:

Mastubreaza-te dar cu limita, nu mai o face asa rar din cauza asta se intampla