| OliverHeldens a întrebat:

Sunt intr-o dilema,sa zic asa.
Acum ceva timp mi-a placut de o fata din clasa si i-am zis ca imi placea de ea si ea m-a refuzat politicos.
Iar acum am auzit ca ii place de mine de la alti colegi,prieteni etc. Problema e ca habar n-am ce se intampla cu comportamentul meu,in sensul ca,o zi o plac,alta nu, stau 2-3 zile ma gandesc la ea, alteori uit de ea o perioada indelungata etc.
Ce sfaturi mi-ati da pt rezolvarea temporara a acestei probleme?

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Te gandesti prea mult rezumate doar la sex, esti tanar trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri

| R0R0 a răspuns:

Gandeste-te cum ar fi viata ta fara ea. Asa iti dai seama daca o iubesti sau nu

| VelaJohnny a răspuns:

Si eu eram asa in tinerete laughing is simple pasiuni, cand inveti sa le ti sub control esti barbat trecut prin viata si matur. Ai trecut la un nou stagiu al vietii, maturitatea afectiva e acela, dar se pare ca nu o controlezi prea bine si te lasi condus de inima. Nu te ingrijora happy cu timpul ti se va face de gheata daca continui sa te atasezi de fete in modul asta, vei avea parte de dezamagiri si n-o sa le mai gasesti atractive laughing

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Eu spun sa nu iti pese de tipa asta iar daca ea iti da intr-adevar verde, bag-o in pat! Asa, o mica razbunare ca nu a raspuns avansurilor tale de la inceput

| dianainsta01 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa petreci niste timp cu ea, sa vorbiti ca prieteni, astfel incat sa iti dai seama daca o placi cu adevarat sau nu. iar dupa ce ti-ai dat seama, sa ii spui in caz ca o placi, iar in caz ca nu, mai bine nu ii spui nimic. ei o sa ii treaca oricum.