| ipost a întrebat:

Salut TPU, sunt intr-o relatie cu o fata de vreo 5 ani! Dar aici ne contrazicem, pentru un lucru care eu îl vreau si ea nu îl vrea. Am cerut-o în căsătorie după 4 ani jumate, și eu vreau să ne mutăm împreună, din cauză ca ea are serviciul în sectorul 2 și eu stau in sextorul 6! Eu i.am explicat ca nu este ceva ce vrei sa nu poți realiza! Nu vrea să stam împreună de nici un fel! Aici vă cer ajutorul dacă eu greșesc cu ceva sau dacă ea are dreptate

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Daca dupa 5 ani nu vrea sa va mutati impreuna, e ceva dubios la mijloc. Relatia nu-si urmeaza mersul firesc. In locul tau as intra mai in detalii, as avea niste discutii serioase cu ea.

| AndreeaXMaria a răspuns:

Eu cred ca nu este de vina niciunul dintre voi. Ea își pune pasiunea în cariera/locul de munca/partea profesională, în timp ce tu îți dorești să îți fie aproape și sa se mute cu tine. Înțeleg că sunt perspective diferite și poate că această diferență va avea consecințe asupra relației voastre în viitor, dar acum este necesar ca unul dintre voi să cedeze și sa renunțe la ce își dorește pentru a continua să construiți o relație frumoasă. Ar trebui sa înțelegi ca poate pentru ea acel loc de munca este ceea ce și-a dorit și ar trebui sa o sprijini, altfel s-ar putea sa se simtă presata și sa se îndepărteze.
Nu poți trage de o persoana sa facă ceva ce nu își dorește! Îmi pare foarte rău dar ar trebui sa discutați in privat și sa vedeți cum ați putea cădea de-acord in privită anumitor lucruri, poate la o discuție serioasă ați putea sa vedeți dacă se poate rezolva problema pentru ca nu poți sta cu o persoana cu care nu rezonezi toată viața, alții se căsătoresc și divorțează ca nu se înțeleg. Deși știu ca 5 ani sunt destul de mulți, nu e capăt de lume in caz ca nu va înțelegeți! Îmi doresc sa găsiți un compromis si vedeți care e calea cea mai buna pentru cuplul vostru!

| AurelAX a răspuns:

Cred ca esti naspa.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ea ti-a acceptat cererea in casatorie sau? Care sunt motivele pentru care ea nu doreste sa va mutati impreuna? E clar ca acestea exista si tu ai scris aici numai partea ta de poveste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu putem sa ghicim exact ce se intampla in relatia ta. Dar daca dupa 5 ani ea nu vrea sa va mutati imperuna inseamna ca nu prea merge relatia aia.

| ziustin a răspuns:

Bossule daca ma iau si dupa intrebarea ta din februarie sunt 2 variante: ori te tine de backup ori isi bate joc de tine. Cum *** sa ai 4 ani jumate de relatie si sa iesiti doar de 2 ori pe luna? wtf! Dai papucii si cauta o fata serioasa

| sweetys a răspuns:

Am impresia ca isi cam bate joc de tine. Daca ai si cerut-o si ea nu vrea sa va mutati impreuna, ori te tine de rezerva si are pe altul, ori fuge de responsabilitati. Ca doar nu o pui sa se mute din Sulina in Cluj.
P.S. Era o fata care se plangea de iubitul ei ca nu ii da atentie, si asa tot zicea ca vine dupa el la Bucuresti ca sa il vada, poate va intalniti, ea e mai potrivita pentru tine