anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt intr-o relatie de 5 luni cu o fata si ne-a mers bine pana acum o saptamana. ne iubeam mult. acum observ ca are ceva ca i-am zis ca o iubesc si ea mi-a raspuns ca ii e frica sa imi zica la fel ca isi pierde din valoare si ca ii e frica sa nu sufere. pana saptamana trecuta imi zicea. acum nu. am vazut pe fb ca i-a scris unui prieten : love you and i miss you. i miss blushing. sex nici vorba ca cica nu are chef. de sarutat, ma saruta cu retinere. dati-mi un sfat va rog

4 răspunsuri:
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Eu cred ca s-a saturat si poate si-o gasit pe altcineva dar nu stie cum sa iti spuna sau poate are ceva probleme pe care acum vrea sa le rezolve dar nu prea cred asta. Asa ca o sa raman langa prima idee. Oricum fa-o sa iti spuna tot in fata si sa nu se tot traga pe fund cu prostii de genu: ca ii frica sa sufere sau ca is pierde din valoare(bullshit-uri)
Numai binewinking

| Crisu a răspuns:

Pai vorbeste cu ea si intreab-o de ce se comporta dintr-o data, asa. Poate a avut vreo experienta urata in trecut sau cine stie? Daca nu vorbesti cu ea, nu ai de unde sa afli.

| culmea a răspuns:

Uita-l.

| LoveSex a răspuns:

Cred ca si-a gasit pe alt cineva. Fetele cred ca daca spun unui baiat te iubesc ca dupa aia isi bat joc de ele ..mai rar spun tot ce simt ...inca o parere cred ca s-a saturat de tine