El s-a invatat asa,lenea-i dulce si el e incurajat,parintii il intretin,are casa,masa,bani de buzunar,pe tine,ce-i lipseste? De ce sa munceasca?
Imi pare rau ca ai nimerit peste o asemenea persoana,tu pari o fata dintr-o bucata,singura ta greseala ar fi ca vrei sa te si casatoresti cu el!
Cum sa deschizi casa cu un barbat care are conceptii de intretinuta?
Ceea ce ia azi de la parinti,maine iti va cere tie,pentru ca tu n-o sa stai acasa,iti respecti conditia de om si alergi sa-ti gasesti de lucru!
Sfatul meu ar fi sa nu te muti deloc cu el,pana nu-si gaseste de lucru,conditie obligatorie!
Altfel,va profita de tine si te va manipula o viata intreaga, iar tu te vei simti si obligata pe deasupra!
Judeca, draga mea, inainte sa faci orice, nu pleca la drum cu caruta stricata!
Ai numai 18 ani, nu te grabeste nimic si in viata sansele care se ivesc, sunt multe.Nu le irosi doar din nesiguranta si nerabdare!
Sa ai grija de tine!
Eu cred ca el e foarte comod si o sa se bazeze pe tine ca o sa i8ti gaseti de lucru. el o sa stea acasa si tu o sa mergi la servici. asa ca daca iti doresti un asemenea sot, sa fiti fericiti! :*
ps: copii nu o sa-i fie lene sa iti faca dar de acolo ..descurcate mama. paca te si vad peste ani cum o sa tragi singura pentru toate in timp ce el se joaca la calculator. (ps-ul sa il iei ca pe o gluma )
Omul are hrana, un acoperis, o iubita de ce sasi complice viata cu munca? cand simti lipsa ai chef de munca, cand o va simti va merge, totusi daca te iubeste ar fi bine sa incerce sa-si faca un viitor cu tine e chiar aiurea ca fata sa munceasca si baiatul nu doar e mascul ce naiba
El te-a acceptat pentru sex, nu pentru viitor, la fel ca si tu, doar recunosti ca nu ai ce face cu el mai departe.
Caz clar de copilă fără stăpân.
Când abia intrai la liceu ăla deja termina liceul.
La opşpe ani te muţi cu altu? Mai vrei să-l şi creşti?
Un bărbat care la 23 de ani stă pe banii lu mă-sa nu-i bărbat.
Spune-i băiatului să-şi ia perechea aia de ouă pe care şi-o lăsat-o în dulap şi s-o folosească.
Şi al meu e leneşel mare. O să le vină mintea la cap când or să înceapă să chiţăie, stai liniştită.Eu zic să nu renunţi la el, acceptă, că va pricepe şi el într-un final.
Vorbesti de parca ar fi o obligatie sau o formalitate sa va casatoriti asa devreme. Ai o mentalitate invechita. La fel si parintii lui. Cine spune ca daca ai 23 ani maritisul bate la usa si trebuie sa te grabesti la insuratoare? Si ce legatura are asta cu serviciul? La anul vrei nunta. Si peste 3 ani ce-o sa vrei? Divort? Baiatul e destept si istet ca nu se arunca in fata ca un bou. Stie el ce stie. Tu insa, se pare ca esti mai din mediul rural asa...
Tu vrei sa te casatoresti la 18 ani? Eu in locul tau m-as gandi la facultate, distractie, viitor, nu la casatorie. Ai tot timpul din lume sa speli vase cu orele si sa calci haine. Mai bine ti-ai vedea tu de treaba ta, ti-ai vedea de viitorul tau, si lasa-l pe el in bafta lui, face ce vrea cu viata lui. Nu e scris cu litere de aur ca trebuie sa va mutati impreuna, poate el nu vrea. Lasa-l sa ia deciziile de unul singur, are 23 de ani.
Nu pot sa inteleg de ce te grabesti asa, zici n-ai vreme de toate cat ii lumea si pamantul, fata draga.
Presupun ca daca te iubeste va face alegerea corecta ( sigur ). Si sunt si niste emotii si ganduri in privinta viitorului. Asta este o presiune si ar trebui sa-l sustii si sa ii spui ca va fi bine. Trebuie sa ii dai timp de gandire. Sa fiti fericiti, pa !
Stii...daca face ceva..nu trebuie sa o faca impins de la spate...pt ca e degeaba!
DjZuzu24 întreabă: