Acum 36 minute | anonim3247 a răspuns:
,, Am citit asta - am 26 de ani
Am citit asta - o vecina de aproape 38 de ani
Am citit asta - e avocata
Am citit asta - stau cu chirie
Mai departe nu mai contează ce ai scris.
Deci - o avocată de 38 de ani face sex cu unul de 26 de ani care stă și cu chirie pe scara ei.
Ca bărbat care cunoaște foarte bine avocate uite ce fac din respect pentru ele după ce am citit ce ai scris.
Te rog frumos să mă cauți aici că mă găsești acolo.
https://www.tpu.ro/lista-utilizatori-care-te-ignora/''
Ce raspuns inutil mai e si asta? Schimba-ti numele in utilizatorulcareteignora3247. :))
Nu este ușor să te afli în situația ei de relație și să ai grijă de un om care probabil nu o sa își mai revină niciodată exact cum era înainte.
Probabil ca atunci simte un moment de eliberare și atat, te vede probabil drept panasament și de aici și faptul ca te vede doar ca pe un prieten.
Acum dacă vrei sa continuui treaba sau nu este strict alegerea ta, însă nu spera la ceva serios( practic este doar o atracție).
Bă, eu sincer îți zic să înveți ce este un rezumat, altă dată vei avea mai multe răspunsuri. Ce naiba? Ai scris o grămadă și nici măcar nu era necesar.Doar povestai pe scurt situația și atât.Hai să revenim și poate reușesc să te trezesc la realitate cu ceea ce îți voi spune.Consider că acea femeie este o parașută, și atât.Nu o iau pe ocolișuri, că ăsta e adevărul. Nu e prima dată când și-o trage cu altul, te asigur. Dacă își iubea soțul așa cum a susținut, nu și-o mai trăgea cu altul, e simplu.Tu te-ai lăsat condus de capul de jos, cel din pantaloni, și nu de cel de sus, și ai ajuns în situația în care susții înșelatul. Femeia avea nevoie de sex, în regulă. Putea să divorțeze, și apoi avea libertatea pe care o vroia.Să-ți înșeli soțul/soția sau iubitul/iubita pentru că ai nevoi, asta înseamnă că nu mai iubești persoana de lângă tine.Te oprești și discuți cu el/ea problema și în cele din urmă se ajunge și la o rezolvare, nu trebuie să înșeli. Dacă problema nu s-a rezolvat, se pune punct relației/căsniciei și gata Femeia asta garantat nu știe ce e aia încredere și loialitate, sau iubire.Tu ești un inconștient disperat după sex care a acceptat. Dacă tot vrei să continui asta, propune-i naiba să divorțeze de bărbatisu.Tu ești un inconștient imatur care nu conștientizează ce e bine și ce e rău. Pui întrebarea" Ați mai continua sau nu? " Tipule, ai luat-o razna? Tu întrebi asta? Știi ceva? Las-o pe femeia asta, și du-te și fă-ți un control la cap.Nu știu ce vei înțelege din ce am scris și cât de gravă e situația, dar e fix treaba ta. Sper să te trezești la realitate cândva.
Salut
E foarte interesantă povestea ta și am povești la fel ca și povestea ta de împărtășit
Dacă ai cum, lasă-mi un mesaj în privat cu contactul tău