anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt intr-o situatie cam ciudata. imi place de o fata foarte mult. o iubesc. i-am mai spus ca o plac. usor usor m-a refuzat dar nu mi-a spus-o in fata. si eu mai vorbesc cu ea si ii fac complimente. incerc sa o mai ajut si ea e cam nepasatoare cu mine cu toate ca este o fata desteapta si frumoasa. am aflat de la cineva ca nu ii prea place de mine pentru ca am un comportament arogant. ( am 13-14 ani. varsta aceea. stiti voi ) am fost mai matur. dar fata succes nu reusesc nimic. dar sanse sa fiu cu ea am.dar ei nu ii plac combinatiile ii se par scarboase si chiar nu am mai iubit pe cineva mai mult. si vreau sa ma ajutati ce pot sa-i fac sa ma iubeasca si ea?. pentru ca mor dupa ea.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Am inteles cate ceva in sensul ca ai avea 13 ani sau 14, ca ai fost candva mai matur decat esti acum si ca iubesti o fata care este nepasatoare la frumoasele tale sentimente adica mai direct, nu prea te place. Daca fata este asa cum tu spui, ca este si frumoasa si ceva desteapta, atunci sansele tale in acest moment sunt nule. Poti insa pe viitor sa mai repari cate ceva, aratandu-i in primul rand ca esti capabil sa scrii corect si explicit doua-trei randuri consecutive. Acum, fie vorba intre noi, cum trebuie sa fie si sa arate o fata care sa fie impresionata de un baiat care scrie ca si tine?

| cristimihailov a răspuns:

Treci la urmatoarea.
Daca o iubesti si mori dupa ea, las-o sa mearga mai departe.

| Maioru a răspuns:

Am inteles ai 13-14 ani esti arogant si"ai fost mai matur".Mai omule las-o jos ca macane, la 13-14 ani ai fost mai matur, cand pe la 10-11 ani? Nu inteleg ce fel de combinatii i se par scarboase,prieteniile? Daca iti place asa de mult poti sa-i spui fetei, ca este frumoasa, ca tii la ea, ca o iubesti si in final ai grija, sa nu mori(dupa ea)