| Razvanxd3 a întrebat:

Sunt intr-o situatie foarte ciudata. Acum 2 saptamani am cunoscut o fata. Ne-am imprietenit, ea mi-a dat web si am vorbit la telefon. Ne-am cunoscut de pe Facebook, am ras toata ziua ne-am simtit foarte bine. Asa ca dupa cateva zile ea m-a intrebat daca vreau sa fiu cu ea, ea avand 14 ani si eu 15. Am raspuns da, ne-am atasat unul de altul.

Am stat toata ziua cu ea. Am vorbit. Si acum lovitura. Ma intreaba daca vreau sa o astept pana la 18 ani ca sa fim si in realitate! straight face Si bineinteles ca am inceput sa ne certam, ea a inceput sa planga ca ma va pierde si ca imi voi face o prietena reala. Si acum am lacrimi in ochi ca e suparata si nu prea mai vorbeste cu mine...

Weird... sad

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ati ras prea devreme. Spune-i ca este posibil sa te intorci la ea atunci va fi reala, la 18 ani.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ar fi cazul să faci rost de un inel magic, care să vă teleporeze pe amândoi, undeva în viitor...
Serios, ti-a dat termen de asteptare "doar"..patru ani. Ce-i asa mult? Dacă iubești... aștepți și o viață!

| r3ally a răspuns:

Sincer? Nu cred ca relatia voastra virtuala ar avea vreo sansa sa reziste 4 ani! Hai sa fim seriosi, unul din voi sigur va intalni o persoana "reala" iar toate visele voastre se vor spulbera! O relatie are nevoie de mai mult decat conversatii, are nevoie de atingeri, de imbratisari, saruturi si toate astea un webcam nu le poate oferi! De ce trebuie ca ea sa aiba 18 ani ca sa va puteti intalni? Nu este in Romania sau de ce? Ca sa puteti mentine relatia macar o perioada este nevoie de incredere, sinceritate, sa nu existe gelozie etc!
Cel mai bine e sa iti gasesti pe cineva mult mai aproape de tine, sa iti gasesti o fata care poate sa iti ofere o iubire reala, pe care sa o poti saruta, sa o tii in brate etc. Daca continui virtual vei ajunge sa te indragostesti doar de niste cuvinte si intr-un final unul din voi va suferi. Bafta happy