| dotea_5137 a întrebat:

sunt intr-o situatie mai dificila si nici nu stiu cu ce sa incep in fine... am niste crize dar nici nu le pot numi asa deoarece in acele momente simt ca imi es din minti de ex: vb cu prietenul meu si poate intimplator fara sa-si dea seama ma intreaba acelasi lucruri de mai multe ori eu ma inervez si incep a tipa si imi vine nu stiu ce sa fac, daca cineva putin ma impinge din greseala iarasi ma inerevz si imi vine sa-i trag una sa nu se vada, am asa o senzatie parca le vreau raul la toti vor sa-mi iasa multe cuvinte urite din gura dar inca ma pot abtine pentru ca stiu ca sunt fata si nu e frumos, si multe "crize" de genu asta am.Pot mentiona ca desi ma culc la orele 23, sau 00 si ma trezesc la 8 nu ma pot satura de somn, am vise foarte urite, obosesc foarte repede etc as dori sa-mi dati ceva sfaturi numai nu psihiatri sau psihologi pentru ca nu-mi place sa ma deschid absolut si nu-mi place sa fiu judecata. ceva pastile poate. mersi mult! (scuze pentru categorie dar am nevoie de un rs rapid)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai varsta pentru sex... clar ce e in neregula. Daca nu e cazul, mergi la doctorul de familie si va gasi ceva in neregula.

| Vix999 a răspuns:

Poate ai probleme cu nervii. Nu e normal sa fii asa irascibila. Nu cred ca e niemeni atat de iresponsabil sa se apuce sa-ti recomande pastile.
Dar de exemplu exista niste ceaiuri din plante cu efect de calmare a nervilor si relaxare. Sunt naturale si se gasesc pe la plafare.
Oricum, daca problema persista tot va trebui sa vorbesti cu cineva specializat.

| EvaneSScence a răspuns:

Mai, mergi la endocrinolog, mai ales daca pe langa toate astea mai ai si pulsul marit. De la tiroida poti sa faci asa urat.

Răspuns utilizator avertizat
| maxy2343 a răspuns:

Poi se pare ca e o problema destul de naspa. Poate sa fie o problema psihica, nu sunt psiholog dar poate fi din cateva motive. Iar unul din ele ar fi tocmai cauza ca nu iti place sa fii judecata si sa te deschizi. Poate din cauza ca tii prea multe in tine si nu vorbesti cu nimeni. Poate ai anumite probleme ce te retin sa vorbesti si acumulezi prea multe in tine, stresul de la scoala/lucru/acasa/pe afara te-a adus in aceasta stare. Si eu am avut momente de genul acesta de ma durea capul si parca izbucneam din orice. Se poate datora si faptului ca poate esti "tratata" diferit de persoanele din jur. Poate muncesti mult sau poti fi bolnava nu stiu ce sa zic nu ma pricep la lucrurile astea zic si eu asa. Ceea ce trebuie sa faci daca nu iti place sa te deschizi macar fa-ti un jurnal unde sa scrii tot ce vrei si cum vrei, incearca sa comunici cu lumea sa nu fii inchisa in tine, nici prea deschisa ca strica. Sa iti faci un grup de amici cu care sa mai iesi sa razi sa te mai distrezi din cand in cand sa mai elimi din nervi, sa te ajuti pe tine sa te simti mai bine, mai fericita. Sa faci lucruri mai multe si mai des care iti plac tie, o metoda sa te descarci, ca nu e bine asa. Sper din suflet ca te-am ajutat si sper sa iti revii sa dea Domnul happy Bafta, succes si Sarbatori fericitehappy aa si P.S.: incearca sa iti faci un iubit poate se schimba situatia.