Sunt la facultate si am o problemuta. Am vazut o fata care imi place foarte mult la aspectul fizic care a participat si la miss(nu a castigat dar nu conteaza). Nu e in serie cu mine, dar intr-o zi ne-am intalnit la secretariat printr-o prietena comuna, eu am vazut ca e cu ea si o mai vazusem prin facultate la un curs comun(de la care ea s-a mutat dupa prima saptamana) dar nu puteam sa intru in vorba pur si simplu, asa ca am profitat de ocazie. Eu mai eram cu un prieten si asteptam la coada, am inceput sa vorbim toti 4 si ea cand intreba ceva, ne intreba pe amandoi, ba chiar ne-a spus si de o petrecere de 8 martie care in final nu s-a mai tinut. Am gasit-o mai apoi pe Facebook si i-am dat add. I-am dat un mesaj la o ora cam tarzie salutand-o, nu mi-a raspuns decat a doua zi spunandu-mi ca atunci dormea. Am vorbit putin in ziua de dupa (8 martie), dar cum eram amandoi la cursuri, dadeam un mesaj la o ora sau in pauza. Ideea e ca i-am spus la multi ani de ziua femeii si i-am spus ca vreau sa-i dau o floare si sa imi spuna unde ne vedem, la care ea a raspuns tarziu si pana la urma i-am zis ca o sa-i dau floarea astazi dupa ore pentru ca mi-a zis ca vineri avem amandoi acelasi program. Eu trebuia sa ajung la gara la cateva ore dupa terminarea cursurilor, ea stia asta. Am vazut ca nu mi-a scris nimic si i-am spus ca mai am putin timp pana trebuie sa plec. Nu mi-a dat nici seen pana acum si intamplarea a facut sa merg la gara cu prietena ei( cea cu care a venit la secretariat) si sa trecem fix pe langa ea cand iesea de la casa de bilete. Nu a trebuit decat sa ma uit cu coada ochiului sa-mi dau seama ca ea e( sa va dati seama cat de mult imi place), nu am privit-o direct si nu stiu daca si ea ne-a vazut, dar daca a vazut, ea de ce nu s-a oprit macar sa stea de vorba cu prietena ei, daca nu cu mine? Acum sunt in tren si ma gandesc daca sa mai continui sau nu, dar tind spre a doua varianta. Voi ce parere aveti?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Este exact nevoia asta a ta de a primi validarea ei, parerea ei buna despre tine ce a scarbit-o si a facut-o sa te incadreze la categoria "fraieri" Scuza-ma daca pare dur ce-ti zic dar nu pot sa aleg alte cuvinte. De ce iti pasa ce parere are o narcisista despre tine? Repet intrebarea: de ce ai nevoie sa obtii o parere buna din partea unei narcisiste, care te face intentionat sa astepti, respectiv te ignora cu orice pret. Atat de tare a tinut sa nu se vada cu tine in gara incat a ignorat-o si pe prietena voastra comuna. Tie ce-ti spune astfel de comportament? Daca argumentele si intrebarile mele nu-ti provoaca suficienta scarba pe tipa asta si nesimtirea ei atunci esti mult mult prea permisiv, ca un pres de usa gata sa fie oricand folosit de ea. Vreai simpla prietenie zici? Ce eforturi a trebuit sa faci cu niste prieteni pe bune vs. ce eforturi trebuie sa faci cu tipa asta narcisista doar ca sa functioneze normal cu tine, si nici macar atat? Baga la cap, comportamentul frumos fata de *izde in ziua de azi nu face altceva decat sa dai semnal ca poti fi usor exploatabil. Tu stii mai bine ce poate fi exploatat la tine. Sa fim sinceri, voiai sa i-o tragi, de asta esti orbit de frumusetea ei si nu poti gandi logic. Chestia cu gestul frumos e doar un pretext, un fals care-l folosesc foarte multi baieti barbati cand vor sa ajunga in chilotii unei *izde. Aia te-a mirosit, si-a dat seama ce doresti. A vazut metoda prin care doreai sa ajungi acolo. Frumusetea ei, 90% e falsitate. Primul strat de falsitate e machiajul. Cu cat pierde mai mult timp sa-si faca masca aia de falsitate numit machiaj, iar baieti ca tine pun botul, cu atat isi pierde respectul si interesul mai repede si incepe sa-si bata joc de tine. Pentru ca ai pus botul si te-ai inmuiat de frumusetea ei. A mirosit si asta. Eu inteleg perfect ca, cu cat o tipa e mai frumoasa fizic cu atat barbatii ii trec cu vederea mult bullshit. Cu cat esti mai rezistent/imun la acel bullshit respectiv la falsitatea ei, cu atat ea te va cauta pe tine, sau macar te va respecta suficient cat sa se agate de tine sau ceva. Nepasare.
A 2-a varianta. Te-a testat de cateva ori facandu-te sa astepti mesajul ei. Si nu inteleg, ce voiai sa faci oferindu-i floarea aia in masura in care n-o cunosti atat de bine. Si ce daca e 8 martie. Luai o bombonica pe moment, ii spuneai "ia sa te indulcesti" sau nu-i dadeai nimic, te faceai ca ploua. Te-a jucat din picioare, si-a dat seama ca o placi, a primit complimentele si interesul tau, si ala subtil si ala vadit, apoi te-a lasat cu buza umflata. Bravo, data viitoare nu mai curta fete, nu mai merge pe ideea ca daca vezi o fata care-ti place o poti convinge sa te placa, oferindu-i... chestii. E ca si cum ai cumpara serviciile unei prostituate, iar o narcisista ca tipa asta nu vrea sa ramana datoare unui baiat care poate nu il place, nu o intereseaza, adica tu, mai ales daca nu are vreun interes la tine. Iar acel interes, mult, putin sau inexistent scade odata ce arati interes, arati ca vrei ceva de la ea: relatie, sex etc. Intelegi ce-ti spun?
Ia si iti vezi linistit de treaba ta. Sanse cu tipa asta nu ai avut din start iar daca insisti nu faci altceva decat sa te injosesti, sau mai rau sa te lasi exploatat de tipa asta + injosit. Iti cauti frumos pe alta si nu mai repeti greseala. Fara flori, fara cadouri, fara sa anunti ce ai de gand, fara sa alergi tu dupa ea. Cauta in dictionar cuvantul "NEPASATOR". Vezi ce inseamna acest cuvant, fa-l parte din persoana ta.
Mersi pentru raspunsul foarte detaliat. O sa incerc sa fiu mai nepasator de acum incolo, dar nu stiu cum sa nu ma fac de ras cu chestia asta, adica nu vreau pur si simplu sa nu mai vorbesc deloc cu ea, vreau macar sa nu aiba o parere proasta despre mine si sa spuna tuturor ca sunt un ciudat. Eu doar am vrut sa vorbesc cu ea si sa legam o prietenie si in viata reala, de acolo intalnirea si oferirea unei flori, m-am gandit ca ar fi un gest frumos de 8 martie, dar mna... nu prea se mai apreciaza asa ceva in ziua de azi.
Wow, un raspuns mai complet nici ca puteam sa primesc! Multumesc mult ca m-ai ajutat in rezolvarea rationala a problemei mele! Te apreciez pentru punctele tale de vedere puternic sustinute de exemple care le face sa fie valide. De-am avea mai multi asemeni tie, lumea s-ar gandi de 2 ori inainte sa faca o alegere gresita cum am facut si eu.
Este exact nevoia asta a ta de a primi validarea ei, parerea ei buna despre tine ce a scarbit-o si a facut-o sa te incadreze la categoria "fraieri" Scuza-ma daca pare dur ce-ti zic dar nu pot sa aleg alte cuvinte. De ce iti pasa ce parere are o narcisista despre tine? Repet intrebarea: de ce ai nevoie sa obtii o parere buna din partea unei narcisiste, care te face intentionat sa astepti, respectiv te ignora cu orice pret. Atat de tare a tinut sa nu se vada cu tine in gara incat a ignorat-o si pe prietena voastra comuna. Tie ce-ti spune astfel de comportament? Daca argumentele si intrebarile mele nu-ti provoaca suficienta scarba pe tipa asta si nesimtirea ei atunci esti mult mult prea permisiv, ca un pres de usa gata sa fie oricand folosit de ea. Vreai simpla prietenie zici? Ce eforturi a trebuit sa faci cu niste prieteni pe bune vs. ce eforturi trebuie sa faci cu tipa asta narcisista doar ca sa functioneze normal cu tine, si nici macar atat? Baga la cap, comportamentul frumos fata de *izde in ziua de azi nu face altceva decat sa dai semnal ca poti fi usor exploatabil. Tu stii mai bine ce poate fi exploatat la tine. Sa fim sinceri, voiai sa i-o tragi, de asta esti orbit de frumusetea ei si nu poti gandi logic. Chestia cu gestul frumos e doar un pretext, un fals care-l folosesc foarte multi baieti barbati cand vor sa ajunga in chilotii unei *izde. Aia te-a mirosit, si-a dat seama ce doresti. A vazut metoda prin care doreai sa ajungi acolo. Frumusetea ei, 90% e falsitate. Primul strat de falsitate e machiajul. Cu cat pierde mai mult timp sa-si faca masca aia de falsitate numit machiaj, iar baieti ca tine pun botul, cu atat isi pierde respectul si interesul mai repede si incepe sa-si bata joc de tine. Pentru ca ai pus botul si te-ai inmuiat de frumusetea ei. A mirosit si asta. Eu inteleg perfect ca, cu cat o tipa e mai frumoasa fizic cu atat barbatii ii trec cu vederea mult bullshit. Cu cat esti mai rezistent/imun la acel bullshit respectiv la falsitatea ei, cu atat ea te va cauta pe tine, sau macar te va respecta suficient cat sa se agate de tine sau ceva. Nepasare.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.216.66.30) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro