Sanse ar fi si inca mari, invit-o din nou in oras si acolo ii poti propune sa fie iubita ta[poate ii oferi si o floare] si daca voi va iubiti si nu ascultati ce zice unul si altul, iubirea voastra poate rezista mult
Iti multumesc pentru incurajare si da o sa reziste mult, nu sunt genul care sa las o fata la greu sau sa insel sau asa mai departe. Funda.
Asta am si facut. Si a fost foarte incantata. Multumesc pentru raspuns.
Da ai! Daca nu te superi cati ani aveti voi doi?
Vorbeste din ce in ce mai mult cu ea, scoate-o in oras si de ce nu cand prinzi momentul potrivit sarut-o!
Salut
Eu am 15 ani, iar ea are 16 ani impliniti ieri.
Multi inainte!
O relatie frumoasa cum rar vezi! Dar fi atent, sunt sanse mari ca ea sa aiba inca sentimente fata de fostul si sa se fi atasat de tine ca sa il uite pe el. Daca ea inca mai are sentimente fata de el iar el va incerca sa se combine cu ea, sansele tale sunt nule
Fostul ei nu e din aceeasi parte ca noi a orasului, e din partea opusa. adica era o relatie la distanta in care se vedeau odata la 2 saptamani iar ea il banuia pe el ca o inseala.
Din cate spui tu aici, sansele tale de a fi cu aceasta fata sunt foarte mari. Si daca ea vrea sa fie cu tine, cu siguranta nu va accepta sa fie cu altul chiar daca acei baietii isi doresc asta. Deja vad ca ati ajuns destul de departe inca dinainte de a fi impreuna, cadouri, parinti, etc. Nu cred ca ar fi cel mai bun moment sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine de fata cu ceilalti invitati, fa-o ori inainte ori dupa, cand ve-ti doar voi 2, eventual invit-o in oras, luati masa impreuna, ii poti duce si o floare si atunci o intrebi si asta. Despre relatia voastra cat va tine asta depinde doar de voi, ai grija insa, sa nu profite de pe urma ta, daca ai inceput cu cadouri prin mall asa de repede, iar daca crezi ca nu este genul de fata care sa faca asta, pentru ca tu o cunosti mai bine, relatia voastra are foarte mari sanse. Sper ca te-am ajutat.
Ieseam si inainte, dar atunci eram indragostit de alta fata care chiar profita. Ea nu e genu. Ne stim de cand a inceput liceul, mereu am iesit, aproape in fiecare weekend si am observat ca nu e o profitoare si chiar se impune in relatii, in toate relatiile ei mi-a spus ca baietii au fost nesimtitii si au lasat-o la greu, nu ea pe ei. deci nu e nici o profitoare si este genul care daca simte ca o iubesti, sta cu tine oricat. Si eu chiar simt asta pentru ea. Multumesc pentru raspuns