| BogdnMrn a întrebat:

sunt la pamant cu moralul..sunt terminat, fara speranta..imi vine sa ma arunc de pe pasarela..ma numesc Bogdan si am 16 ani, recent am cunoscut o fata de 15 ani.Nu are mama de 4 ani de zile, taica-su are o iubita..nu a avut parte de un sfat din partea unei mame.Eu sunt o fire sufletista, iubitoare, sensibila, incurajatoare si..nu pot sa o vad asa, deci ea sufera dupa un baiat dupa 5 luni. Spune ca nu o poate ajuta nimeni. Vrea sa se omoare, i-am explicat, viata de abia acum incepe..nu mai pot nici eu, sufar prea mult, vreau sa ii acord tot sprijinul..sufera dupaun baiat si ala nici macar nu o baga in seama..va rog eu mult de tot. Sfaturi, nu mai rezist, spune ca nu o poate ajuta nimeni.

5 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Dacă nu apreciează sfaturile şi ajutorul tău, las-o în plata Domnului. Ştiu că poate sună răutăcios pentru tine, dar fetele sunt cele mai dramatice ființe de pe pământ. Dacă are puțină minte, o să îşi dă seama că nimeni nu o mai ascultă şi chiar a rămas singură. Cel mai probabil o să te caute să se plângă ție pentru că mereu ai fost dispus să o asculți.
Fericirea ta contează în primul rând, nu a ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Felissa13Eden a răspuns:

Stii, daca e tot cu moralul la pamant, dar tu esti acolo sa o sustii, sunt mai mici sansele sa faca ceva stupid. Vorbeste cu ea si arata-i ca-ti pasa.In momentele astea are nevoie mare de tine.
In primul rand, ea e singura care se poate ajuta, ca tu ii esti aproape e altceva, dar gandeste si singura.
Doar fi-i alaturi happy

| tickey a răspuns:

Deci...esti in cel mai urat friendzone. Daca o sa vrei sa ai o relatie cu ea la un moment dat, mai bine renunta.

| somerhalderx a răspuns:

In primul rand vorbeste cu ea. spune-i ca lumea nu se inconjoara dupa un baiat, si o sa se indragoasteasca din nou chiar daca ea nu crede asta, si eu sant fata si tata a murit acum 3 ani si eu am avut multe heartbreakings in viata mea dar tot sant aici pentru ca in viata trebuie sa te lupti! toata lumea trece prin multe probleme dar solutia nu este sinuciderea, si daca nu se gandeste la ea sa se gandeasca la cei din jurul ei, tatal ei, tu, bunici si toti cei care tin la ia, i-ar placea sa ii vada suferind?