Dacă nu apreciează sfaturile şi ajutorul tău, las-o în plata Domnului. Ştiu că poate sună răutăcios pentru tine, dar fetele sunt cele mai dramatice ființe de pe pământ. Dacă are puțină minte, o să îşi dă seama că nimeni nu o mai ascultă şi chiar a rămas singură. Cel mai probabil o să te caute să se plângă ție pentru că mereu ai fost dispus să o asculți.
Fericirea ta contează în primul rând, nu a ei.
Stii, daca e tot cu moralul la pamant, dar tu esti acolo sa o sustii, sunt mai mici sansele sa faca ceva stupid. Vorbeste cu ea si arata-i ca-ti pasa.In momentele astea are nevoie mare de tine.
In primul rand, ea e singura care se poate ajuta, ca tu ii esti aproape e altceva, dar gandeste si singura.
Doar fi-i alaturi
Deci...esti in cel mai urat friendzone. Daca o sa vrei sa ai o relatie cu ea la un moment dat, mai bine renunta.
In primul rand vorbeste cu ea. spune-i ca lumea nu se inconjoara dupa un baiat, si o sa se indragoasteasca din nou chiar daca ea nu crede asta, si eu sant fata si tata a murit acum 3 ani si eu am avut multe heartbreakings in viata mea dar tot sant aici pentru ca in viata trebuie sa te lupti! toata lumea trece prin multe probleme dar solutia nu este sinuciderea, si daca nu se gandeste la ea sa se gandeasca la cei din jurul ei, tatal ei, tu, bunici si toti cei care tin la ia, i-ar placea sa ii vada suferind?