Desi ai 22 de ani ai o inima destul de buna si gandesti foarte bine... fata de unii baieti in ziua de azi.Deci:te iubeste o iubesti, ea a vrut ca sa faceti dragoste pentru asi aduce aminte de primele momente ale voastre. Crede'ma am fost si eu in situatia ei si m-am simtit foarte nasol cand i-am spus prietenului.E clar:TE DORESTE ca in prima zi! Mi'as dori sa am si eu un iubit asa ca tine cu un suflet bun.
Deci vorbeste cu ea si intreab'o daca mai aveti un viitor impreuna :*
PACE!\m/
Frumoasa poveste de dragose n-am ce zice si ce comenta iti zic sa no pierzi daca o iubesti asa mult si iti recomand sa te impaci cu ea ca daca nu vei suferi daca o iubesti ca pe ochi din cap sper sa reusesti
Fii tare si stai pe capul ei, cum s-ar spune.Va veti impaca voi, daca treaba sta asa cum zici.Bafta
Ce draguta poveste! Esti al 2lea baiat in viata asta care vad cat de frumos vorbesti.Eu zic ca a fost o perioada confuza pentru ea si plecarea ei a derutat.o putin. Vorbeste cu ea,sunteti destul de maturi sa va intelegeti unul pe celalalt, ai rabdare cu ea, intelegei explicatiile si nu`ti pierde rabdarea! se vede ca o iubesti. Bafta si iubiti`va mult!>
Tu consideri că încă nu v-aţi împăcat, după tot ce s-a întâmplat? Acum, serios vorbind... Fata te iubeşte.Şi încă prea mult.Nu mai pierde vremea pe aici, fugi şi vorbeşte cu ea.O iubire ca a voastră nu se găseşte în fiecare zi. Oricine ar fi invidios pe dragostea voastră(într-un sens pozitiv, bineînţeles).Vă completaţi unul pe celălalt.Asta e dragoste adevărată. Acum ai ocazia să-i spui tot ce ai avut pe suflet când ea nu a fost lângă tine,să-i spui cât de mult o iubeşti şi lucrurile să revină la normal, să fiţi cum eraţi şi înainte. Crede-mă, orice fată are un moment de rătăcire.Dar pentru ea deja a trecut.Acum te vrea pe TINE.Nu mai pierde timpul, fă şi tu ceva util.O zi frumoasă îţi doresc.Nobody4Nobody.
Pe moment lasa lucrurile sa mearga de la sine si nu mai incerca sa etichetezi situatia, multumeste cerului pentru ce primesti si nu pune presiune pe ea, arata-i ca o iubesti dar nu o sufoca. Daca e inteligenta si merita va intelege.Mult noroc
Hmm iubirea intodeauna a fost complicata Nu te astepta niciodata sa fie totul frumos si bine pentru ca de la prea frumos se ajunge la plictiseala O cearta ajuta intr'o relatie m'ai ales intruna ca a voastra :* Ce dulce e impacarea Iar faptul ca tsia zis ca a simtit k esti al ei asta iti da de inteles ca si ea este a ta . Desi e orgolioasa te iubeste . Lupta pentru ea pentru ca. poate alta nu v'a m'ai fii la fel Si nu lasa timpul sa treaca :* Pentru ca cu timpul uiti ... Bafta te astept sa imi mai spui ce s-a intamplat [fundita?:*]
O sa ma impacati, tu ai grija sa-i fi prin preajma, sa-i fi alaturi.Cum ai spus si tu, perioada de vara a fost un moment de confuzie pentru ea, probabil o fi intalnit un alt baiat si care a determinat-o sa se poarte asa.Insa acum i-au revenit sentimentele pentru tine.Ai grija in perioada asta ce faci si mult succes!
Cand am spus ca am fost in situatia ei adica si eu am fost la fel de confuza ca ea chiar in vara asta ...Dar la o luna mi'au revenit sentimentele pentru prietenul meu si chiar mai bine ca inainte, il iubesc pe zi ce trece mai mult desi acum suntem despartiti de 3 saptamana-1luna
Anunta si tu oamenii astia extaziati de dragostea voastra. ce s-a intamplat? ai vb cu ea? asa ca sfat: daca este o persoana careia nu ii place sa se exteriorizeze prin vorbe...stai prin preajma ei fara sa incerci sa definesti exact ce se intampla intre voi...in cel mai scurt timp veti spun eamandoi sigur ca sunteti impreuna