anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Sunt mirat, suparat şi dezamagit. Dar, sa încep cu inceputul.Ieri,vorbeam cu doua fete in pauza. Dupa cateva minute, subiectul a devenit "de cine ne place". A, am uitat, era fata de care imi place mie si prietena ei cea mai buna.Prietena fetei de care imi place m-a intrebat de cine imi place mie.Eu am spus ca de ea, adica de fata de care imi place.De acum încolo fata de care imi place se numeste X iar prietena ei Y, ca sa nu mai scriu atat, ca va adorm. După ce am zis ca imi place de X, a zambit mirata (X a zambit). In ora, pentru ca, am uitat sa spun, banca mea este langa a ei, am auzit ca X i-a spus lui Y ca si ei i placea de mine si se bucura ca sentimentul este reciproc.Eu m-am bucurat nespus.
Dar, azi, surpriza! Ultima ora am avut Dirigentie.Pe parcursul zilei am mai vorbit cu ea in pauze.Insa,un nor negru a venit de-asupra mea in ora de Dirigentie. Ea a ridicat mana.Eu,o priveam curios sa vad ce v-a zice. Ea, spre mirarea mea, s-a plans despre mine, cum ca o deranjez in absolut fiecare ora si ca nu mai poate sa ma auda.Eu,mut de uimire nu am zis nimic.Bineinteles ca diriga mi-a sunat parintii.Nu vreau sa ma autocomplimentez, dar eu nu vorbesc in ora.Bine,mai vorbesc cateodata la "ocazii speciale" dar nu ca sa imi faca profesorii observatie sau alte chestii.
Dar, sa revenim la subiect. Dupa ora cand plecam acasa ea a venit dupa mine sa-mi zică ceva dar am ignorat-o.Acum,ce sa fac? Oare de ce s-a comportat asa?
P. S:Stiu ca nu este normal pe acest forum sa scrii aşa ortografic şi nu, nu sunt tocilar! Am Media Generală sub 9.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Continua sa o ignori,o prostie a facut,stie si ea ca e vinovata si,probabil a vrut sa-ti explice sau sa-ti ceara scuze.
Nu-i vorbi si nu o privi,ca sa nu o mai "deranjezi" si las-o sa vina ea la tine sa-ti explice sau sa-ti spuna motivul pentru care s-a comportat asa.
In alta ordine de idei,gandeste-te,desi cred ca deja ai facut-o,ai cumva vreun obicei sau vreun tic care ar putea fi deranjant? Un pix lovit ritmic,harsait de picioare sau ceva asemanator?
Scuza-ma si ca intreb,dar iau in calcul orice posibilitate!
Tot ce pot sa-ti spun e ca X a avut un motiv sa faca lucrul asta si va trebui sa ti-l spuna.Ea singura,fara sa intrebi tu ceva. Sper ca astazi sa se lamureasca lucrurile.
Pe de alta parte, imi face impresie si diriginta ta, care nici nu te cunoaste si nici nu vrea s-o faca.Ca si cadru didactic si profesor indrumator,ar fi trebuit sa ia informatii si de la ceilalti colegi si profesori daca esti un copil problema sau nu!
In privinta ortografiei tale,te rog sa accepti felicitarile mele! Mi-a fost drag sa citesc o postare atat de corect scrisa,mi-am odihnit ochii citindu-te, ma supara si ma jignesc ingrozitor postarile care asasineaza limba romana la fiecare al doilea cuvant! Inca o data, bravo!

| Grohotiș a răspuns (pentru greece12):

De tic nu cred pentru ca:
1.Ea a zis ca vorbesc, nu fac cu pixu` sau alte lucruri de genul asta.
2.Am un coleg de banca foarte sacait care,daca ma aplec sa iau o carte din ghiozdan,raspunde imediat amenintator "Nu ma mai misca ca te spun la diriga!"
Cat despre ortografie,ma bucur ca apreciezi.
Stii cumva daca pot scrie cu diacritice pe acest forum? Pentru ca daca nu scriu cu sh,tz, etc. uneori nu se intelege.
A, si cu ortografia a fost cu atat mai greu pentru ca am postat de pe un jaf de telefon cu internet si mai si.

| greece12 a răspuns (pentru Grohotiș):

In cazul asta, esti si mai de apreciat!
La 12 ani si de pe telefon,postarea ta este exceptionala,si,da,poti scrie cu diacritice.
Acum,in ideea ca cea mai buna aparare e atacul,poate ca a preferat sa faca lucrul asta doar pentru colegi. Vreau sa spun ca,din teama sa nu fiti luati in ras de colegii care ar putea afla ca va simpatizati,a preferat sa dea impresia ca nici nu vorbiti,uite,o si deranjezi!
E ultima idee care mi-a venit, e posibil!
Sa ne tii la curent, te rog!

Alte noutăţi:
1.Nu mai primesc un telefon mai decent de Crăciun, 50% din cauza lui X, 50% din cauza Mediei Generale.
2.Azi X a flirtat cu un idiot (va rog scuzati-mi limbajul).
3. Mi-a venit costul suplimentar pentru internet(l-am folosit să pun întrebarea).Zic doar atat.Wow!
P.S:Greece,multumesc pentru tot ajutorul dat de tine, de aceea, îţi dăruiesc Funda!

Noutatile tale sunt tragi-comice, bine cel putin ca ti-ai pastrat simtul umorului si optimismul!
Si nu uita ca viata e o tragedie pentru cel ce simte si o comedie pentru cel ce gandeste!happy

Azi vom merge la patinoar toata clasa, inclusiv ea.Te tin la curent daca se va intampla ceva.
Off-topic:Am vazut ca intrebi cum sa razi cand tai ceapa.Raspunsul este, cand te o tai te uiti la 0TV(nu OTV, 0TV)! Jos, trebuie sa scrie o intrebare gen "Da SMS la 1234(cu tarif anormal in toate retelele)cu textul ESTIFRAIER daca te urmareste o Mumie evadata din Camera Derutatilor(deputatilor). Dupa ce o citesti la logo-ul Dan Papagalescu care se roteste armonios ocupand juma` de imagine care,oricum,nu este prea importanta. Oricum,de dupa logo o sa vezi vreo doi cultivatori de Majurana care se bat cu laptop-urile.
Atentie! Cei care au probleme cu inima, NU faceti ce am scris mai sus! Ati putea suferii un Atac de Cord!
P.S:Eu am inventat asta ieri, si am pus-o aici pentru ca nu stiam daca mai intrii pe topicul intrebarii.

rolling on the floorPacat ca am dat deja funda, c-o meritai!

Mersi! Uneori ma apuca creavitatea si fac d-astea! Oricum, pentru acele momente mi-am facut blog!

Nu m-a afectat atat de tare incat sa imi piara umorul...

La multi ani si Craciun fericit,Radule!
E sarbatoare,uita de griji, roaga-te de niste zapada si uita tot ce ai de uitat, practic si util!
Mosul te-a vizitat cu telefonul ala in sac?

Deloc.Nu am telefon.Acum chiar nu mai am pentru ca s-a rupt gheata cu mine pe un lac si am avut telefonul in buzunat.Cand l-am scos curgea apa din el.Nu a mai mers.Mosul a venit cu niste dulciuri si doua perechi de papuci.Eu,totusi respect decizia parintilor mei si o incurajez.Adica,totusi,Generala sub 9?

21 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate tocmai fiindca ai media generala sub 9, patesti toate astea. Orice fata isi dorste un baiat ambitios si bun la invatatura. Probabil ea s-a gandit intre timp si s-a hotarat ca nu te place, cel mai probabil din acest motiv. Nu a reactionat prea frumos, ceea ce iti pune intrebari asupra caracterului si educatiei ei.

| Grohotiș a răspuns (pentru Brigaela):

Media mi-a iesit 9.15 se pare si pe ea chiar nu o intereseaza notele la un baiat.Nu are cum sa fie asta, pentru ca a fost cu unu care o avea opt si ceva si a ramas corigent la 3 materii. Vreo 7 luni.Si dupa cum am scris mai sus cred ca iti dai seama ca nu sunt prost, nu?

| Grohotiș a răspuns:

Am uitat sa spun, am 12 ani.

| Grohotiș a răspuns:

BREAKING NEWS! (sau stiri care se sparg)
Azi am vorbit cu ea! Cand i-am zis ca stiu ca si ei ii place de mine si de ce a lansat acel atac la persoana,a spus?
-Ce? Cine ti-a spus ca imi place de tine? Nu-i adevarat!
Am avut patru prietene pana acum si asta este cea mai dubioasa.
Am auzit clar cand a zis ca ii place de mine! A zis ca se bucura ca si lui Radu ii place de ea, iar in clasa este un singur Radu, eu.
Cred ca Brigaela are dreptate.Citez:
"Poate tocmai fiindca ai media generala sub 9, patesti toate astea. Orice fata isi dorste un baiat ambitios si bun la invatatura. Probabil ea s-a gandit intre timp si s-a hotarat ca nu te place, cel mai probabil din acest motiv."

| Grohotiș a răspuns:

Acum am vorbit cu ea pe Y! Messenger(am vazut ca asa scriu aia pe Site-ul lor, asa ca cine sunt eu sa le modific numele software-ului?).A zis ca a avut prieten dar s-a despartit de el saptamana trecuta, si daca vreau sa fiu cu ea.Deci nu am mai fost in viata mea asa de fericit.O sa va tin la curent cu ce se mai intampla, va promit.Asta daca vreti.

Great!
Cadoul tau de Mos Craciun!
Cel mai bun!
Bineinteles ca ma vei tine la curent! Ne-a-pa-rat!

| Grohotiș a răspuns:

Greece,tu ce crezi.A avut Brigaela dreptate? Oare a mintit ca s-a departit de prieteenul ei?
Sunt in aceasta relatie de doua ore si deja imi fac griji.Vai,ce paranoic sunt! Dar te rog spune-mi ce crezi.

| Grohotiș a răspuns:

Azi,la 7 merg la un suc cu ea.Sunt curios cum se v-a comporta.Va spun si voua!

| Grohotiș a răspuns:

Salut Greece.Pentru ca nu pot dormii m-am gandit sa-ti spun cum a fost azi la suc.Te astepti sa spun ca a fost superb,epic,etc.Ei bine, chiar deloc.A vorbit de ziceai ca-s carpa ei vreo, 10 minute, pana am facut o criza de nervi si am intrebat-o ce naiba are de vorbeste asa.Ea a zis ca e obosita si chestii d-astea.Eu am zis ca de ce nu a stat acasa, atuncu si uite asa ne-am certat de nici la telefon nu imi mai raspunde, si la Messenger mi-a dat ignore.Binenteles ca m-am despartit de ea.Am aflat de la altii ca ii o proasta si asa face de obicei.Nu puteam sa ma interesez dinainte...

| GREWup a răspuns:

Sincer, din ce ai zis eu cred ca te place, si poate a fost o provocare, ceva. Chiar trebuia sa asculti ce vroia sa iti zica dupa ore, nu trebuia sa o eviti din potriva, trebuia sa-i ceri socoteala de ce a spus acele lucruri. Asa aflai adevarul. Te inteleg ca atunci erai suparat si nu vruiai sa o asculti, dar poate maine o sa rezolvati toata problema. Sper ca te-am ajutat. happy

| Grohotiș a răspuns (pentru GREWup):

Asta nu este o provocare,Alex! Nu se face,pur si simplu! Nu stiu cum imi arata ia ca ii place de mine,dar banuiesc ca a invatat de la specia aia de papagali, care in ritualul de imperechere, femela ataca masculul pana aproape il omora! Oare asa sa fie?