Bună!
În situaţia dată îţi recomand să nu renunţi la această relaţie dacă într-adevăr o iubeşti. Poartă o discuţie deschisă cu ea, vorbiţi despre viitor, despre cât de multe aveţi de împărtăşit şi cât de multe ar pierde dacă s-ar împăca cu fostul ei soţ. Iubeşte-o, arată-i că e cea mai importantă persoană din viaţa ta şi că ai nevoie de ea în orice clipă a vieţii. Dacă te iubeşte, o sa fie totul bine între voi doi, însă dacă observi că insişti foarte tare şi nu-şi schimbă decizia...eu spun sa renunţi.
O zi frumoasă!
Iti multumesc pentru sfat.
Nu trebuia sa te indragostesti de o asemenea femeie, cu sot si copil, tu credea i ca aia te acceptă pe tine si divorteaza de sot? Aia i si bate joc de tine, tu nu vezi? I ti trebuie tie sa cresti copilul altuia? Chiar nu m ai exista pe pămint nici o femeie? Ai dat de asta? De dracul ăsta de femeie? Treaba ta daca vrei sa te impaci cu ea, dar vei fii mereu tratat astfel. Ce varste ave ti voi? Tu si ea? Copilul ei este fata sau băiat? Ce varsta are copilul?
De sotul ei a divortat in august 2014 am specificat. Nu il mai iubeste. Am motive intemeiate sa cred asta. copil are 4 ani jumate si e baiat
Se vede clar ca ea a trecut prin multe...prea incarliontata povestea.Las-o...oricum intotdeauna veti fi 3 in relatia aia, tu, ea si fostul sot.n-are rost
Ce poveste incalcita. Incearca sa vorbesti cu ea, sa mai incerci, daca tot nu merge renunta. De ce o femeie s-ar intoarce la fostul sot care a batut-o, injurat-o.Un barbat care te loveste o va face si a doua oara, poti sa ii spui... Chiar nu inteleg.
Ar trebui sa mai vorbesti cu ea, sa fi calm, sa-i areti ca ii pasa. Asteapta greseala fostului ei sot si atunci apropie-te de ea. Nu e cazul sa disperi sau sa devi insistent, ii poti spune ca o intelegi si sa pastrezi legatura cu ea, ei odata ce s-au despartit si au avut probleme... mereu vor avea. Daca pe parcurs nu-ti pierzi interesul fata de ea, astepti momentul potrivit si actionezi. Ideea e sa fi glumet, vesel si un prieten bun si grijuliu.