| HellyBoy a întrebat:

Salut TPU,

Sunt nou aici si sper sa ma puteti ajuta.

O fata de la scoala mi-a lasat destule semne ca ma place dar nu sunt sigur:
cand am fost la ziua ei dintre toti baietii care au fost(si au fost destui) doar pe mine m-a pupat cand i-am dat cadoul;

cateodata la scoala o surprind uitandu-se la mine si intorcandu-si brusc privirea cand vede ca ma uit la ea;

mereu ma intreaba de cine imi place;

in ultima vreme ma apara in cele mai stupide contexte(ceea ce acum vreo luna nu facea);

iar o data m-a strigat iubire(dar sincer dupa figura ei nu stiu daca a fost ceva mai dragastos sau la misto);

Voi ce parere aveti? Credeti ca ma place? Tin sa precizez ca ne cunoastem de vreo 2 ani si ne intelegem foarte bine, deci nu o voi intreba pentru ca imi e frica sa nu stric relatia de prietenie.

Multumesc!

P.S:Am uitat sa zic ca am aflat de la mai multe persoane ca ea m-ar placea dar nu prea am incredere in ele.

5 răspunsuri:
| ionutss a răspuns:

Daca vrei parerea mea. dupa ce spui tu eu cred ca te place.

| FoundYouLover a răspuns:

Eu zic ca te place, dar nu ti-a spus direct asta pentru ca, din ce imi povestesti tu aici, nici ea nu stie daca o placi. Asadar, treci la fapte. Invit-o sa iesiti in oras.

| seby8873 a răspuns:

E destul de simplu tinand cont ca si un prieten de-al meu a trcut prin asta. Sunt ferm convins ca ai tu o prietena comuna cu ea 100% si poti sa o rogi pe ea sa ii puna 1-2 intrebari despre tine, sa isi dea o parere, daca ar vrea intr-un viitor mai apropiat sa fie ceva intre voi mai mult decat prietenie. Treaba cu strigatu de iubire nu se poate lua in serios daca nu sunteti impreuna deoarece in majoritatea cazurilor lucru asta se intampla cand un baiat e in friend zone, ceea ce tu nu vrei. Semne, da sunt cateva, oricum daca tu te intelegi foarte bine cu ea incearca sa nu o mai faci, asta daca vrei o relatie cu ea pentru ca te v-a lua drept "frate". BAFTA

| neutrino a răspuns:

Saraca fata, tot asteapta si ea sa te trezesti la realitate, iar tu inca nu esti in stare sa o inviti la un banal suc!

| Jokyo a răspuns:

Eu presun ca te place... dar se pare ca sunteti amandoi timizi si hai sa iti dau un sfat :ca totul sa mearga ok sa nu ii zici tu primul ca o iubesti dar sa o faci sa simta asta big grin daca ii zici prea brusc nu stii sigur daca merge e bine sa iei totul cu incetisorul tongue Bafta