Buna! pai eu cred ca e bine pentru varsta ta! nu'ti face griji, va creste. dar nu deodata! si din pacate nu exista nici o metoda pentru al mari...doar o operatie, dar iti dai seama ca te va costa ceva! oricum nu ai de ce sa-ti faci griji! e destul de ok
Cand ajungi major iti cumperi Flesh extender si iti maresti penisul numai bine http://www.google.es/......tp?/imgres r:2, s:23&biw=1276&bih=823
Pe cuvantul tau, ca ai 12 ani? Bag seama ca nu copiii abereaza pe-aici, si nenii aia de la care trebuie sa avem pretentii...
Un pusti de 12 ani, care scrie atat de corect, cu siguranta este un copil educat. Si acela, are bun simt si nu posteaza asemenea intrebare.
Rusinica, aNoNimul98!
Trage de el pana se intinde. La fel cum faci cu guma.
Doamne, ce problema ai. Si ai si 12 ani.
Frate cum naiba sa nu rad? tu la 12 ani iti masori penisul ce crezi ca o sa ai nevoie de el ? lasa masturbarea ca nu e buna! o sa ti creasca si "putulica" in timp
Dupa pubertate (! 3) ani incepe sa creasca. Ai rabdare, momentan nu ai nevoie de mai mult.
Salut!
mai baiatule mai ai de cescut, ma asa o aveam si eu la varsa ta!
unde te grabesti asa? si nu se pune"sculat" se pune "in erectie"
o sa iti creasca cam cu 1 cm pe an de la pubertate pana pe la 18-21 de ani! nu te mai grabi mai joacate cu masinutele!
papa!