| aNoNimul98 a întrebat:

Sunt nou aici si vreau sa ma ajutati... Am si eu o problema serioasa penisul meu are 5 cm normal si 8, 9 cm sculat si am 12 ani! Ce sa fac este cam mic si vreau sa mi-l cresc! Uneori este de 3, 4 cm! Va rog mult! Voi da funda dar sa nu va bateti joc de mine si sa radeti pentru ca o faceti degeaba!

Răspuns Câştigător
| Delire a răspuns:

Buna! pai eu cred ca e bine pentru varsta ta! nu'ti face griji, va creste. dar nu deodata! si din pacate nu exista nici o metoda pentru al mari...doar o operatie, dar iti dai seama ca te va costa ceva! oricum nu ai de ce sa-ti faci griji! e destul de ok

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este normal pentru varsta ta, lasa-l in pace ca va creste singur.

| mgtow a răspuns:

Cand ajungi major iti cumperi Flesh extender si iti maresti penisul numai bine http://www.google.es/......tp?/imgres r:2, s:23&biw=1276&bih=823

| Азбука a răspuns:

Pe cuvantul tau, ca ai 12 ani? Bag seama ca nu copiii abereaza pe-aici, si nenii aia de la care trebuie sa avem pretentii...
Un pusti de 12 ani, care scrie atat de corect, cu siguranta este un copil educat. Si acela, are bun simt si nu posteaza asemenea intrebare.
Rusinica, aNoNimul98!

| Pho3nix a răspuns:

Trage de el pana se intinde. La fel cum faci cu guma.
Doamne, ce problema ai. Si ai si 12 ani.

| cOnTexT a răspuns:

Frate cum naiba sa nu rad? laughing laughing laughing tu la 12 ani iti masori penisul ce crezi ca o sa ai nevoie de el rolling on the floor? lasa masturbarea ca nu e bunawinking! o sa ti creasca si "putulica" in timpwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Minks a răspuns:

Dupa pubertate (! 3) ani incepe sa creasca. Ai rabdare, momentan nu ai nevoie de mai mult.

| DannielZMF a răspuns:

Salut!

mai baiatule mai ai de cescut, ma asa o aveam si eu la varsa ta!
unde te grabesti asa? si nu se pune"sculat" se pune "in erectie"
o sa iti creasca cam cu 1 cm pe an de la pubertate pana pe la 18-21 de ani! nu te mai grabi mai joacate cu masinutele!

papa!

| michaelj a răspuns:

Caca-te pe el, da-i un ingrasamant natural.

PS: How you doin'?

| Catalin_6539 a răspuns:

Bai copilule mai ai de crescut... acum du-te si spalate pe,, puta''