Pai,te place!
Daca nu te placea,nu-ti zambea si nu se uita gales la tine.
Ea acum asteapta s-o intrebi daca vrea sa fie cu tine si tu intarzii.
Deci,NU pe mess,live,privind-o in ochi,spune-i ca o gasesti perfecta si vrei sa fie prietena ta.
In general,poarta-te cu ea mult mai frumos decat cu restul,ofera-te sa-i faci mici servicii(ceva de la chiosc,tema la mate,etc.),gaseste mereu motiv sa o intrebi ceva(ce avem acum,a invatat la romana,ii e frig,un pix cu pasta rosie,orice),glumeste cu ea(rasul apropie oamenii) si,pe mess afla-i gusturile(muzica,filme,animale,culori,colegi,etc.).
Asteapta momentul potrivit si invit-o la un film,la mall,oriunde,unde veti fi doar voi doi,departe de restul colegilor. Dragostea e o afacere personala,nu permite amestecul nimanui.
Hai,vorbeste-i, n-o lasa sa astepte, e pacat.
Bafta!
Eu sunt tot a 8-a tot 14 ani tot Bucuresti. deci cam stiu despre ce vb aici. sfatul meu este sa o inviti sa ieshitzi pe afara (de preferat doar voi 2. dar daca tie rusine sa incerci asa din prima. spune-i sa vada ea pe cine mai cheama sa ieshitzi si voi ca te'ai plictisit aksa ) cand e sa fiti afara (mai ales acum ca e frigu asta) o iei subtil in brate. daca accepta e perfect (dar daca ai zis ca iti zambeste inseamna ca o sa accepte) (an_evil_angel97@yahoo.com tzinema la curent )