| ionutsz a întrebat:

sunt nou pe aici.ma numesc ionut, fac 11 ani. spuneti-mi si mie va rog tehnici de masturbare pentru baieti ca frecatul e chiar plictisitor
mersi [va rog sa nu ma luati la misto]

Răspuns Câştigător
| ionuutzuu a răspuns:

Lasa laba si pune mana pe o carte.

19 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mai copile, pacat de tine.
Peste 10 ani, o sa intelegi de ce.

| Narcis2007 a răspuns:

Fa-o cu o perna, imagineazati ca perna e cea mai tare fata care ai vazut-o vreodata

| unione a răspuns:

Scoate furtunul de la aspirator si baga puta acolo, apasa butonul sa functioneze. Te va aspira de minune

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Da-i cu benzina, freaca si apoi da-i foc

| MisterAnswer a răspuns:

Decat sa'i sspargi capu in fiecare zi mai bine te duci acolo frumos la o panarama in scoalawinking ii dai 10lei si iti face ce vrei tu.

| StefanJobs a răspuns:

Cu o placinta n-ai incercat?

| GoguSteriade a răspuns:

Frecatul cu doua maini.

| Mada_7170 a răspuns:

Cu plapuma.

| FreddieMercury a răspuns:

Ce inseamna frecare? Te freci cu obiectu de perete?

| crizerawr a răspuns:

Daca te plictisesti cheam-o pe maica-ta sa te ajute laughing

| bertyyo a răspuns:

Prea tarziu a linso maic.a de i-a luat parul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste gratarul.adica pui doua degete peste alte doua facand un treunghi.degetul aratator si mijlociu de la dreapta peste cele de la stanga.sii dai tare.sau dusul japonez.lasi jetul de apa sa-ti cada pe gland.dar nu esagera ca te tampesti.

| 26Geo a răspuns:

Fa-ti o prietena(recomand mai mare decat tine) si o sa te "masturbeze" eahee hee...serioshappy

| TheJeryk0 a răspuns:

Mai bine te opresti din facut asta pana nu este prea tarziu si nu te mai poti opri.

| Bobelix a răspuns:

Deci au fost niste comment-uri criminale gen aia cu aspiratoru` sau cea cu puta paroasa laughing). Eu zic sa incerci ca ala din American Pie cand isi baga. in placinta si crede ca e o... happy.

| MazgaNucleara a răspuns:

1: mai las.o sa creasca
2: nu mai minti...esti chel la... microb
3: cocalici nu mai injura ca lumea isi bate si mai mult joc de tine

| ionutsz explică:

Cear fi sa lasati mistou si sa fiti seriosi macar odata in viata voastra? am cerut tehnici de masturbare nu alceva

| ionutsz explică:

Sa ma sugeti toti de puta aia a mea paroasa

| SeMpReSeF_7390 a răspuns:

Lasa dracu laba bai copile bagate pe carte straight face dracu ***rolling on the floor de la 11 ani iti dai seama mai mare straight face cum o sa ajungistraight face?

Întrebări similare