Pai fii u insati! Asculta`ti inima.
Sau spune-i clar ca o placi si ca nu vrei ca sa fii refuzat ca tii prea mult la ea si o sa inteleaga! Mai bine zici adv decat sa bagi alte minciuni ca o iubeste, ca nu mai poti dupa ea, sau sa ii dai indicatii prea multe.nu prea ne place s-a cam faceti pe sefii cu noi! Asculta`ti inima si ai incredere in tine ca vei reusii! Poarta`te natural cu ea!
Succes; x
P. S daca ea tine la tine cum crezi u, te va intelege si ve`ti fii un cuplu.de obicei ne place sa fim coplesite cu atentie si dragoste, dar nici chiar asa ca ce`i prea mult strica
Fi sincer şi spontan spune-i ceea ce simţi întreab-o dacă s-a gândit vreodată la voi doi mai mult ca simpli prieteni ( e evident că a făcut-o ) dar ca idee. Vezi ce-ţi răspunde! Lasă timiditatea dacă eşti sigur că vrea! Baftă!
In primul rand tupeu.ma ce dracu ma suntem barbati. n avem tupeu sa vorbim cu o fata? te duci la ea si ii spui cat de mult o placi si apoi o intrebi daca ar dori sa iese cu tine la un suc si acolo, singuri, aveti si timp sa vorbiti, si o intrebi daca ar putea sa stae cu tine. ce s-ar itnamlpa daca te-ar refuza? ati ramane aceeasi prieteni.nu risti nu castigi
Omule dupa ce ne ai spus noua (82903209 de oameni), asta inseamna ca ai tupeul sai spui si prietenei tale.
Ms pentru ajutor, nu sa o intreb mi-e mi-e frica, ci sa nu ma refuze, de aceea am intrebat cum sa vorbesc cu ea si ce sa fac, mersi inca odata!
Bananacantareata87 întreabă: