EA,nu "ia". Mama Doamne!
Ma rog, da... fata asta te-a ametit putin.
In loc sa te dai cu capul de pereti ca sa impresionezi cu orice pret femei mai bine cauta in interiorul tau si scoate calitatile la suprafata. Orice baiat se naste cu potentialul de a fi foarte atragator pentru femei. Spune-i ca nu ai mai avut o iubita niciodata si nu stii sa te comporti. Poate apreciaza sinceritatea.
Sau poate nu. Dar macar nu te-ai chinuit sa te prefaci ceva ce nu esti doar ca sa fii respins.
Nu iti fie teama sa incerci. Daca esti respins, treci mai departe.
Eu te-as da imediat.calmeza-te si nu mai fi asa disperat. fetele trebuiesc tratate cu respect nu asa, sa le bagi mana.
Si prietenii mai pot gresi si sa te sfatuiasca gresit. Pentru inceput, incearca sa-i povestesti fetei, pe cale electronica, tot mai multe despre tine, si nu exagera prea mult.
Cred ca esti indragostit sau esti complexat fata de ea. Sfatul meu este sa lasi toate emotiile la o parte si sa-i spui ce simti cu cuvintele tale, fii fara teama nu o sa te respinga daca îi vorbesti frumos. dar daca i-ai vorbi fata in fata ce ai mai face? Profita ca esti in fata calculatorului si poti sa-i spui orice cu incredere. Sper ca te-am ajutat. da-o pe spate pe fata Succes.