Nu ar trebui sa o faci doar pentru ca el insista, daca tu nu simti 100% ca vrei asta... Nu trebuie sa fie ceva programat, trebuie sa vina de la sine din partea amandurora...
Ar trebui sa mai astepti. Crede-ma, nu e nicio fericire. O sa stai in fiecare luna cu frica in san, ca ai ramas gravida, de-o sa zici ca dai in paranoia. Si daca pe bune ramai (ca metodele de protectie mai dau si rateuri) ce-o sa te faci cu un copil? Ai idee care-s riscurile unui avort (mai ales la varsta asta)? Esti gata sa renunti la scoala si la tot, ca sa stai acasa cu un bebe? Pe prietenul tau o sa-l doara undeva, fiindca el o sa fie primul care-o sa dispara daca se intampla ceva neplacut. Iar tu o sa ramai sa schimbi scutece. Sfatul meu e sa nu te legi la cap.
As putea sa te mint frumos dar cam doare -nu conteaza cat de tandru e cu tine si cat de bland se poarta tot o sa ai impresia ca te-a lovit ceva de ti-au sarit capacele.De curs, curge ca asa e normal si nu demult asta era dovada ca erai fata mare.Dar trebuie sa vezi si parte frumoasa din toate astea-Te iubeste ce mai vrei -odata si odata tot o sa o faci -asa ca de ce sa nu o faci deca ai gasit iubitu care tine la tine? Faci ce vrei dar nu poate sa te oblige sa o faci daca ai ceva impotriva. Mergi la el si daca simti nevoia sa ai spui ca inca nu e momentu e oki o sa te asculte daca tine la tine sau daca ai retineri vb cu el si vezi daca se pot rezolva :-p.Eu stiu ca pentru o fata e important sa o faca cu baiatu pefect -dar nu ai de unde sa stii ca el il reprezinta pe acela sau nu.Sti cum e nimeni nu e Perfect asa ca tine cont de asta si apoi hotaraste-te ce vrei sa faci!
Depinde..la unele le curge sange la unele nu..cat despre durere.da te doare putin, sai mai mult, depinde de partener, daca stie cum sa se poarte cu tine nu o sa te doara asa tare.
daca iti va curge sange..va curge cateva picaturi..nu mult.
O sa te doara la inceput, dupa te obisnuiesti.
daca va iubiti si aveti o relatie stabila si te simti pregatita..atunci succes, si sa va protejati.
Ioana,bun tuai 16ani, dar baiatul cati ani are? O sa iti dau un sfat din propria experienta. Eu am 17 ani si acum un an si jumatate, am trecut prin aceiasi situatie ca tine, doar ca eu stateam cu prietenul meu de5luni. El era mai vagabond si credeam ca isi va bate joc dupa ce ma culc cu el. Cu toate acestea am riscat si m-am culcat cu el. Acum avem aproximativ 2ani impreuna si dupa ce termin liceul o sa ma marit cu el. Eu zic in felul urmator, daca are mai multa experienta ca tine sie mai mare si te-a asteptat atata timp sa o faci pentru ca nu ai nimic de pierdut. Dar daca tu nu il iubesti nu are rost. Cat despre dezvirginat, doare putin si sange nu curge mult...Mult noroc draguta!
Eu te sfatuiesc sa mai astepti. Nu vreau sa fiu rea, dar peste cativa ani o sa plangi ca te-ai legat la cap asa devreme si nu ti-ai trait tineretea. O sa le vezi pe alte fete ca se distreaza si sunt libere sa faca ce vor. Iar tu o sa stai la cratita si-o sa speli chiloti. La varsta asta pare totul roz dar realitatea e alta. Am mai intalnit astfel de cazuri.
Crede-ma ca eu cu iubitul meu avem o relatie complet diferita..Ne cunoastem de mici si avem aceleasi placeri. Cat despre statul la cratita nu cred ca este cazul deoarece lui ii place mult sa gateasca. Eventul sa mai fac si eu cate o prajitura, omleta....Si dupa ce o sa ne casatorim avem in plan sa calatorim 3-4 luni prin Europa. Totul o sa fie foarte frumos
Buna.In primul rind te intreb eu:
1 Tu il iubesti?
2 Crezi ca el te iubeste si tine la tine?
3Vrei sa fie el alesul pentru tine?
si 4 nu exista 4
Daca raspunzi afirmativ la toate 3 intrebari atuni. ceea ce ai auzit tu despre dezvirginare este adevarat dar nu in totala masura
Da, doare putin si la moment. dupa trece de parca nici nu a fost.Singe nu prea curge doar 2-3 picaturi (depinde de organism) Daca o sa fii incordata o sa doara mai mult. incearca sa fii relaxata.
Daca consideri ca nu o sa fie ceva serios intre voi, nu merita
00Andreea008 întreabă: