| Flllaaa a întrebat:

Sunt o fata de 16 ani si am o problema care incepe sa ma deranjeze tot mai mult. Sa va spun cum sta treaba: sunt in clasa a 10-a, dar oricine ma vede crede ca sunt in a 6-a. E foarte enervant, toti ma trateaza ca pe un copil si unii nici nu ma cred cand le spun in ce clasa sunt. Sa nu va mai spun ca baietii care ma plac si pe mine au cel mai des 12-13 ani. Ma am bine si cu baieti mai mari ca mine, dar simt ca ei niciodata nu m-ar vrea ca iubita. Ce pot sa fac? Cum sa par mai matura? Imi place mult de un baiat mai mare, cum sa-l fac eu sa ma iubeasca, nu sa ma placa doar asa ca pe un copil cu care e prieten?

8 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Nu fa nimic, esti frumoasa asa cum esti, decat daca vrei cumva sa-ti faci o schimbare de look. Carisma ai sau nu ai, pur si simplu.

| AliGab a răspuns:

Hei...nu trebuie sa faci nimic. fii asa cum esti. Daca esti complexata se va simti si nu faci decat sa departezi baietii de tine. Si eu am avut problema asta in adolescenta si ma enervam la culme degeaba, iar acum ma simt extrem de bine cand la 30+ de ani mi se spune ca am 20 happy, unii imi dau chiar 17-18, si totusi am gasit baieti mai mari ca mine sa ma placa. Nu te da peste cap chiar daca iti place cineva, daca el nu te place asa cum esti mergi mai departe. Succes and "don't be mad!" happy

| NegruAlb a răspuns:

Incearca o schimbare de look, care sa te maturizeze.
Incearca sa te apropii de de baiatul respectiv, stai de vorba cu el, fa-l sa vada ca nu esti doar un copil de clasa a 6-a. Poti incerca sa faci tu primul pas, nu astepta de la el, ca poate nu o sa il faca niciodata.
Succes!

| diaadb a răspuns:

Hei iubita,nu mai gandii in felul asta. Daca esti inca copila,sau toti te vad asa nu este un lucru rauhappy Ei n-o sa te considere niciodata ca pe altele. Daca vrei sa schimbi ceva la tine, poti sa te machiezi mai strident sau nu neaparat strident. sa gasesti un machiaj unde sa te puna in valoare, mai pe scurt sa-ti schimbi look-ul si comportamentul.
Vorbeste cu baiatul respectiv, demonstreaza-i ca esti altfel nu cum cred toti. Nu ai de ce, crede-ma ca multi baieti ar prefera o fata mai micuta, mai finuta, mai copila asa cum pari tu. Sunt sigura ca esti frumoasa, si poti sa te pui in valoare prin multe lucruri.
Vorbeste cu baiatul ala, n-ai nimic de pierdut stai linista. Bafta pup

| Flllaaa explică (pentru diaadb):

Buna! Multumesc de sfaturi, o sa incerc sa am un comportament mai matur si sa vorbesc cu acel baiat. O sa fac cateva schimbari, dar nu ma voi machia, nu-mi place deloc sa ma machiez.

| Denissa_Deny_1997 a răspuns:

Fetele mici, sunt cele mai dragute, o sa vina timpul cand o sa apara si un baiat care sa te placa asa cum esti

| mihaa1998 a răspuns:

Buna..si eu am 16 ani si stiu cum e sa fi tratata ca un copil de 12-13 ani! Incearca sa te implicii in discutii de adulti..asculta discutiile parintilor tai care le fac de fata cu tine..intreaba.i ceea ce nu stii. poti de asemenea sa iti schimbi putin look.ul. Sa te imbraci ca o adolscenta..aceeasi problema am. avut.o si eu si am facut aceleasi chestii si a avut succes, iar acum lumea imi spune chiar ca nu par de 16 ci de 18-19! :3 sper ca te.am ajutat..ai grija :*!

| AndreiBerton a răspuns:

Buna, si eu am trecut prin aceeasi treaba doar ca la mine in clasele mai mici isi băteau joc de mine pe parcursul acestor ani pana acum in clasa a 8-a unde si in clasa trecută mi-am schimbat caracterul fata de ei si respectiv atitudinea si asta sa faci si tu. Si dupa mine ca fiind băiat te sfătuiesc ca sa te iubească mai mult băiatul respectiv stai mult mai aproape de el, mai glumeste cu el, sa i-l iei in brate la ocazi. Sper ca ai înțeles.