M-as fi saturat de mult.
Pentru ca am vazut intrebarile tale de ceva luni si nimic nu evolueaza altfel.
Adevarul, chit ca vrei tu sa-l recunosti sau nu-e ca pierzi timpul degeaba dupa o fata de care esti dependent si care isi bate joc pentru ca nu e suficient de matura ca sa se comporte normal, si nici tu nu esti asa incat sa ii pui niste limite.
Va prostiti aiurea cu joculete de indiferenta-ea stie ca tu mereu te intorci la ea si face ce vrea.Stie ca faci pe suparatul 1 zi si apoi iti ceri scuze ca nu mai poti fara ea.
Ce-as face? Mi-as baga mintile in cap si m-as gandi serios daca vreau ceva mai bun de la o fata si de la gandirea mea sau ma rezum la plans dupa o fitoasa.
Frate papuci si la gara
Te ia de fraier si nu e frumos bv tie bine iai facut
Ii spui ca nu a fost frumos din partea ei sa faca asa ceva.si eu m-as fi suparat in locul tau, te inteleg perfect.
Mi se pare o prostie sa o pui sa aleaga dintre tine si ele. Poate cu fetele avea ceva programat din timp, si daca nu, oricum nu a zis ca azi va vedeti sigur, asa ai inteles tu. Fata nu a mintit, tu ai luat asta prea in serios.Nu mai face pe suparatul ca nu rezolvi nimic, decat sa o pierzi.Nu voia sa te "foloseasca" atunci cand a zis ca mai sta putin pana merge la dus, pur si simplu a zis ca are putin timp si puteti vorbi(in caz ca nu v-ati fi vazut). Fetele au intotdeauna ce sa faca inainte de dus...Repet,nu o intreba de ce sunt fetele pe primul loc, pentru ca prietenii raman si iubitii se duc.Asa ca nu spera sa fi "high priority" pentru ca nu se va intampla.Accept-o asa cum e ea si daca nu iti place, mergi mai departe.Bafta
Nu aveam de gand sa ii zic cine e mai important pentru ca nu se compara prieteneii cu iubitul/iubita, inainte de dus poate fi valabil si ce ai zis tu, pe mine m-a deranjat ca mi-a spus ca azi ne vedem sigur daca are timp liber, si pe urma ma suna sa imi zica, ca iese cu fetele si ca nu mai iese cu mine, si i-am zis, pai stii ce ai zis ieri si ea a spus "am zis ca vedem, vorbim" dar aici minte. asta m-a deranjat. ca m-a mintit, dar o sa fiu mai indiferent cu ea.
A spus asa"daca voi avea timp liber" poate nu are timp liber din cauza fetelor, ma rog, tu judeci cum crezi tu.Si am zis sa nu o pui sa aleaga intre tine si ele pentru ca toti userii au scris sa o intrebi cine e mai important pentru ea...si e gresit sa o intrebi, isi organizeaza timpul cum vrea ea, daca ea vede timpul "cu fetele" timp ocupat asta e problema ei.Tre sa ai o discutie sincera cu ea si sa o intrebi cand e ea de acord sa va vedeti, cand puteti, de 3-4 ori pe saptamana ar fi ok, aveti timp liber incat sa va puteti intalni fara certuri, si daca promite ceva sa se tina de cuvant, desi nu vad ca a promis ceva acum.
Nu e bine sa te comporti asa cu ea, pentru ca o vei pierde E si ea fata a vrut sa se distreze si ea putin cu fetele. Nu te-a mintit! Ar trebui sa discuta-ti nu e bine sa vorbesti urat cu ea:*
Nu vorbesc deloc urat cu ea, pentru ca nu sunt genul, dar ma simt pus pe locul 2, sau macar sa imparta timpul si pentru ele si pentru mine, dar tot timpul doar cu ele (e afara de pe la ora 3, si sigur sta pana pe la 9) deci avea destul timp si pentru mine
Sa inteleg ca cu prietenele ei iese in fiecare zi iar cu tine foarte rar?
Intreab-o "De ce mi-ai spus ieri ca daca ai timp vom iesi azi impreuna dar tu ai ales sa iesi cu prietenele tale, sa inteleg ca ele sunt mai importante ca mine sau ce? Macar puteai sa-mi spui ca vrei sa iesi cu prietenele tale si nu sa ma minti asa Pana la urma ce inteleg din asta ca vrei sa petreci timpul cu ele in loc sa-l petreci cu mine, nu? daca da atunci te las in pace doar nu sunt bataia ta de joc". Cel mai bine ii spui asa, vede de ce esti suparat si asa iti dai si tu seama ce alege daca chiar tine la tine sau nu.
Nu e vorba ca nu tine la mine, ma iubeste chiar ma iubeste, luni mergem in parc iar pe seara ma duc cu parintii mei la parintii ei se intalnesc si parintii nostri pentru a doua oara. dar nu stie cum sa se comporte si ok o inteleg ca nu a mai iesit cu fetele dar macar nu imi facea sperante ca ne intalnim astazi, ca asa puteam si eu sa planific ceva nu sa stau in casa ca imi zice ea ca nu ne vedem
Spre exemplu sa fi facut asa prietenul meu si normal ca m-as fi simtit la fel ca si tine.Ar trebui sa o intrebi cinei mai important pentru ea.Tu sau prietenele si las-o sa faca alegerea care crede ca va fi potrivita.Sau daca iti e frica ca poate sa aleaga prietenele, vorbeste cu ea, spune-i ca nu-ti place ca ea pune pe alte persoane pe primul loc, cind tu ar trebui sa contezi cel mai mult pentru ea. Sper sa va impacati..Succes :*
Nu te a mintit...Intr adevar ar trebui sa te aleaga pe tine in locul prietenelor. Intelege-o! Poate va aprecia...