Nimic. Stai calma ca nu e ceva de speriat. Inseamna ca esti slabuta si nu esti atat de dezvoltata .
Daca esti slabuta o sa iti vina mai tarziu. nu stiu dc esti asa disperata ca la alte fete a venit si tie nu.
Draga Madalina, lumea nu e robotica sa fie toate corpurile la fel... asa ca fiecare cu corpul lui.
Nu lua pastile sau cv de genul pentru declansare ca faci o mare prostie. Te pup si taci din gura. Gandeste pozitiv
Si app vezi ca la sani poti sa nu te dezvolti deloc... Sunt fete si la 25 de ani care nu au naiba nimic tatoace
Si cand o sa vina ce o sa mai plangi dupa zilele astea fara durere. Ah, ironia asta ce dulce e.
Ce esti asa rautacios?
Eu nu sunt asa. Voua vi se pare. Prin "voua" ma refer la toti de pe site.
Pai avand in vedere ca te bucuri de chinul altuia, esti rautacios
Ironia este dulce, nu durerea ei. Nu imi pasa de ea ca sa imi faca placere durerea ei. Suna cam ciudat dat intelegi tu ce vreau sa zic.
Stai ca am treaba. Ti-am luat la puricat intrebarile )
Nu imi fac griji. Am avur doar una ciudata dar am sters/o dupa cateva "alinturi" de la bff.ul meu. Nu ai ce "ciudatenii" sa gasesti.
Da nu caut ciudatenii domn'le
Caut sa vad la ce sa-ti raspund. Asta pentru ca nu mai sunt intrebari noi pe aici. Iar cele de la adolescenti ma enerveaza
MuzicaBooM întreabă: