anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt putin ingrijorata deoarece am 14 ani si nu mi-a venit menstruatia.Plus ca sanii nu sau dezvoltat deloc.La toate fetele de la mine din clasa le-a venit mentruatia insa mie nu.Ce pot sa fac pentru a-mi veni mai repede?

Răspuns Câştigător
| nicusor222 a răspuns:

Nimic. Stai calma ca nu e ceva de speriatwinking. Inseamna ca esti slabuta si nu esti atat de dezvoltata happy.
Daca esti slabuta o sa iti vina mai tarziu. nu stiu dc esti asa disperata ca la alte fete a venit si tie nu.
Draga Madalina, lumea nu e robotica sa fie toate corpurile la fel... asa ca fiecare cu corpul lui.
Nu lua pastile sau cv de genul pentru declansare ca faci o mare prostie. Te pup si taci din gura. Gandeste pozitiv

| nicusor222 a răspuns (pentru nicusor222):

Si app laughing vezi ca la sani poti sa nu te dezvolti deloc... Sunt fete si la 25 de ani care nu au naiba nimic tatoace big grin

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si cand o sa vina ce o sa mai plangi dupa zilele astea fara durere. Ah, ironia asta ce dulce e.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce esti asa rautacios?

| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Eu nu sunt asa. Voua vi se pare. Prin "voua" ma refer la toti de pe site.

Pai avand in vedere ca te bucuri de chinul altuia, esti rautacios tongue

Ironia este dulce, nu durerea ei. Nu imi pasa de ea ca sa imi faca placere durerea ei. Suna cam ciudat dat intelegi tu ce vreau sa zic.

Stai ca am treaba. Ti-am luat la puricat intrebarile laughing)

Nu imi fac griji. Am avur doar una ciudata dar am sters/o dupa cateva "alinturi" de la bff.ul meu. Nu ai ce "ciudatenii" sa gasesti.

Da nu caut ciudatenii domn'le
Caut sa vad la ce sa-ti raspund. Asta pentru ca nu mai sunt intrebari noi pe aici. Iar cele de la adolescenti ma enerveaza