| bitchmanager a întrebat:

sunt student in franta de 3 luni si am in collegiu o fata care imi place, dar ea inca nu m-a observat. Dar problema e ca nu stiu sa vorbesc franceza la perfectie. stiu sa ma descurc dar nu sa fac poezi. Ce ar trebui sa fac sa ma observe si sa o atrag? Dau funda big grin merci

4 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Poi cand o vezi zambeste-i, condu-o acasa incearca sa te legi de faptul ca esti nou acolo si sa intri in vorba cu ea intreband-o unde este ceva nume sau chestii de genu, apoi cere-i numarul de telefon si invit-o in oras.o s avina totul de la sinebig grin. succes:*

| Sn1p3r a răspuns:

Tocmai faptul ca nu sti sa vorbesti franceza bine poate fi un avantaj, ea poate fi atrasa de chestia asta.Mie unuia mi s-ar parea chiar amuzant.Mai vorbesti, mai schitezi un semn, intelege eawinking
Bafta!

| Yaguar a răspuns:

Sa vina un american in Rominia si sa poata vorbi dar nu prea bine cred ca fetelor aceasta nu lear incurca, ear unora poate chiar lear placea. Depinde in general ce persoana este caracterul cum arata...
La fel si la tine ca nu cunosti prea bine limba nu e o problema, depinde in general ce persoana esti.

| Samitus a răspuns:

Unde esti in franta in care oras?
Si eu sunt tot in franta! big grin